Brood van Gerrit

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN TARWEBATARD MET ZONNEBLOEMPITTEN EN LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

50% volkoren tarwemeel van de molensteen, 50% tarwebloem T55, 73% hydratatie, bruine suiker, olijfolie, gebrande gerstemout, 4% zonnebloempitten, 4% blond lijnzaad.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Weer een erg mooi brood Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWEBOULE MET GEPELDE HENNEP- EN LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

25% volkoren tarwemeel vd molensteen, 75% Frans tarwebloem T55, 71% hydratatie, honing, olijfolie, 4% gepeld hennepzaad en 4% blond lijnzaad door het deeg.
Geglaceerd met boter.

(Volgende keer glaceer ik 'm met olijfolie, benieuwd hoe dat wordt)
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Weer een mooi brood geworden Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
HoekscheBakker112
Chef stoffer en blik
Berichten: 7
Lid geworden op: wo 02 jun 2021, 12:57

Re: Brood van Gerrit

Bericht door HoekscheBakker112 »

Mooi brood!
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE MAISBATARD MET SESAMZAAD EN ZONNEBLOEMPITTEN

Afbeelding

Afbeelding

15% volkoren tarwemeel, 10% maismeel, 75% tarwebloem t55, 68% hydratatie, basterdsuiker, boter, 0,2% kurkuma, 4% zonnebloempitten en 4% wit sesamzaad door het deeg. Gedecoreerd met maisgries.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Dat brood ziet er wederom erg smakelijk uit Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN TARWEBATARD MET ZONNEBLOEMPITTEN EN LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

50% volkoren tarwemeel van de molensteen, 50% tarwebloem T55, 73% hydratatie, bruine suiker, olijfolie, gebrande gerstemout, 4% zonnebloempitten, 4% blond lijnzaad.
Gedecoreerd met roggebloem

(reprise van 30 mei)
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Ziet er weer lekker uit Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

MEERZADEN TARWEBATARD

Afbeelding

Afbeelding

35% Volkoren tarwemeel vd molensteen, 65% tarwebloem T55, 72% hydratatie, bruine basterdsuiker, zonnebloemolie, 2% Blond lijnzaad, 2% zonnebloempitten, 2% pompoenpitten, 2% gepeld hennepzaad, 2% wit sesamzaad en 1% zwart sesamzaad door het deeg.

Gedecoreerd met wIt en zwart sesamzaad, zwart maanzaad, gemalen pompoenpitten, gepeld hennepzaad en blond lijnzaad.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Weer prachtige broden Gerrit! De decoratie en hoe het ingesneden is geeft ook een mooi effect :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TIJGERBOLLETJES

Afbeelding

10% volkoren tarwemeel, 90% tarwebloem T55, 64% hydratatie.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Mooie bolletjes met een Giraffe print Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

DONKER VOLKOREN TARWE-SPELTBROOD MET SESAMZAAD

Afbeelding

Afbeelding

10% Volkoren speltmeel, 90% volkoren tarwemeel, 74% hydratatie, 6% witte sesamzaadjes door het deeg, 1% gebrande gerstemout.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Je busbroden zijn weer goed gerezen met een mooi kruim Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE-SPELTBROOD MET LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

20% volkoren speltmeel, 20% volkoren tarwemeel, 60% tarwebloem T55, 74% hydratatie, 8% blond lijnzaad, basterdsuiker, boter.
Gedecoreerd met Nigellazaad.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op di 29 jun 2021, 08:40, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Mooi brood Gerrit!
Vraag mij wel af wat de overige 20% van het gebruikte meel is?
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

hjeverts schreef: di 29 jun 2021, 08:30 Vraag mij wel af wat de overige 20% van het gebruikte meel is?
Haha. Dat is tarwebloem T55!
(ik heb het aangepast) 😊
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWEBOULE MET LIJNZAAD EN GEBROKEN TARWE

Afbeelding

Afbeelding

25% volkorentarwemeel, 75% Frans tarwebloem T55, 76% hydratatie, 8% blond lijnzaad en 4% gebroken tarwekorrels, honing, olijfolie.
Geglaceerd met olijfolie
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

BAGUETTES

Afbeelding

95% Frans tarwebloem T55, 5% sojameel, 66% hydratatie.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

ZACHTE TARWEBOLLEN MET YOGHURT

Afbeelding

20% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem T55, 66% hydratatie waarvan 10% volle yoghurt,
basterdsuiker, boter.
Geglaceerd met boter

(het was een druk bakweekend…..😊)
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Weer veel aan het bakken geweest Gerrit! :)

Vooral de baguettes zien er mooi rustiek uit. Heb je deze met gist of met desem gebakken?
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

hjeverts schreef: ma 05 jul 2021, 11:56 ....... Heb je deze met gist of met desem gebakken?
Ik bak alleen met gist.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Duidelijk :)

Het resultaat is iig mooi! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE-MAISBOULE

Afbeelding

Afbeelding

15% volkoren tarwemeel, 10% maismeel, 75% tarwebloem T55, 62% hydratatie, 0,15% kurkuma, basterdsuiker, maisolie.

Gedecoreerd met maismeel.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op vr 09 jul 2021, 08:41, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Weer een mooi brood geworden Gerrit!
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE-SPELTBATARD MET POMPOENPITTEN, ZONNEBLOEMPITTEN EN LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

22% volkoren speltmeel, 15% volkoren tarwemeel, 63% tarwebloem T55, 76% hydratatie, geroosterde zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad door het deeg, honing, olijfolie, gebrande gerstemout.

Gedecoreerd met een mix van kleine zaden en gehakte pompoen- en zonnebloempitten.

(Ik heb ook Nigellazaad door de decomix gedaan. Geeft een lekkere smaak!)
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Ziet er weer goed uit Gerrit :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE BUSBROOD MET HENNEP- EN LIJNZAAD

Afbeelding

25% volkoren tarwemeel, 75% tarwebloem T55, 71% hydratatie, 4% gepeld hennepzaad, 4% blond lijnzaad, bruine basterd, olijfolie. Geglaceerd met olijfolie.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Mooie busbroden Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Vitamine C
Warme bakker
Berichten: 690
Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Vitamine C »

Mooie broden Gerrit :)
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

ZACHTE TARWE-BOEKWEITBOLLEN

Afbeelding

10% volkoren boekweitmeel, 10% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem T55, 63% hydratatie, basterdsuiker, boter.

Geglaceerd met boter
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Mooi bakresultaat Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE BOEKWEITBATARD MET POMPOENPITTEN EN LIJNZAAD

Afbeelding

15% volkoren boekweitmeel, 20% volkoren tarwemeel, 65% tarwebloem t55, gehakte pompoenpitten en lijnzaad door het deeg, honing, olijfolie.
De batard is gedecoreerd met pompoenpitten, de boule zonder decoratie.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

ZACHTE WITTE TARWEBOLLEN

Afbeelding

100% tarwebloem T55, 63% hydratatie.
Gedecoreerd met wit en zwart sesamzaad,
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN TARWEBROOD MET LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

50% volkorentarwemeel, 50 tarwebloem T55, 75% hydratatie, blond lijnzaad door het deeg, honing, olijfolie.

Gedecoreerd met roggebloem.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Toniabaktweer »

Wat een heerlijke broden allemaal! Ik kan ze bijna ruiken. Ik weet nog niet hoe ik op een bepaalde post kan reageren (lukt binnenkort vast), maar ik wilde toch even laten weten dat ik langs geweest ben.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Je bent welkom. De posts plaats ik ter inspiratie van anderen (en ook een beetje om te showen….. ;) )

En….vragen staat vrij, daar is het forum ook voor….
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE-MAIS TIJGERBOULE

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

90% tarwebloem T55, 10% maismeel, 63% hydratatie, basterdsuiker, maisolie, kurkuma.
Tijgerpap met maisgries.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Toniabaktweer »

BakkerGerrit schreef: wo 28 jul 2021, 23:24 Je bent welkom. De posts plaats ik ter inspiratie van anderen (en ook een beetje om te showen….. ;) )
Ik krijg zeker inspiratie (en trek) door je prachtige broden, terecht dat je ze wilt showen.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

MEERZADEN TARWEBROOD

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

35% volkoren tarwemeel, 65% tarwebloem T55, 76% hydratatie, bruine basterd, zonnebloemolie, 2% pompoenpitten, 2% zonnebloempitten, 2% gepeld hennepzaad, 2% blond lijnzaad, 2% wit sesamzaad, 1% zwart sesamzaad, alles geroosterd.

Gedecoreerd met grofgemaken pompoen- en zonnebloempitten, blond lijnzaad, wit en zwart sesamzaad, zwart maanzaad.
Gebruikersavatar
Erik van Dijk
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 20 mar 2021, 11:38

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Erik van Dijk »

Dat tijgerbrood blijf ik toch altijd fenomenaal vinden, dat ga ik ook eens proberen binnenkort! Prachtig geworden zo!
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

ZACHTE TARWE-BOEKWEITBOLLETJES

Afbeelding

10% volkoren boekweitmeel, 90% frans tarwebloem T55, 61% hydratatie, witte bastersuiker, boter.
Afgestreken met water.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Ook deze bolletjes zien er weer goed uit Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWEBROOD MET LIJNZAAD EN NIGELLAZAAD

Afbeelding

Afbeelding

15% volkoren tarwemeel, 85% tarwebloem T55, 71% hydratatie, 8% lijnzaad door het deeg, basterdsuiker, zonnebloemolie.
Gedecoreerd met nigellazaad.

Dat Nigellazaad geeft een erg lekkere smaak aan het brood, ondanks dat er relatief weinig op zit.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

MEERZADEN TARWEBATARD

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

25% volkoren tarwemeel, 75% tarwebloem T55, 77% hydratatie, bruine suiker, zonnebloemolie, blond lijnzaad, wit maanzaad, wit sesamzaad, gehakte pompoenpitten, gebroken tarwekorrels.
Gedecoreerd met volkoren tarwemeel.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Mooie broden Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

DONKER HALFVOLKOREN BOEKWEIT-TARWEBROOD MET CHIAZAAD EN ZONNEBLOEMPITTEN

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

10% volkoren boekweitmeel, 40% volkoren tarwemeel, 50% tarwebloem T55, 76% hydratatie, 4% chiazaad en 5% geroosterde zonnebloempitten, beide geweekt, bruine suiker, olijfolie, gebrand gerstemoutmeel (0,5%).
Geglaceerd met zonnebloemolie.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts »

Weer een mooi brood gebakken Gerrit :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

MEERGRANEN MEERZADENBATARD

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

30% volkoren tarwemeel, 5% roggebloem, 5% sojameel, 77% hydratatie, bruine suiker, sesamolie, zonnebloemolie, wit en zwart sesamzaad, gepeld hennepzaad, blond lijnzaad.
Gedecoreerd met volkoren roggemeel.
Plaats reactie