Brood van Gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWEBATARD MET ZONNEBLOEMPITTEN EN LIJNZAAD
50% volkoren tarwemeel van de molensteen, 50% tarwebloem T55, 73% hydratatie, bruine suiker, olijfolie, gebrande gerstemout, 4% zonnebloempitten, 4% blond lijnzaad.
50% volkoren tarwemeel van de molensteen, 50% tarwebloem T55, 73% hydratatie, bruine suiker, olijfolie, gebrande gerstemout, 4% zonnebloempitten, 4% blond lijnzaad.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Weer een erg mooi brood Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBOULE MET GEPELDE HENNEP- EN LIJNZAAD
25% volkoren tarwemeel vd molensteen, 75% Frans tarwebloem T55, 71% hydratatie, honing, olijfolie, 4% gepeld hennepzaad en 4% blond lijnzaad door het deeg.
Geglaceerd met boter.
(Volgende keer glaceer ik 'm met olijfolie, benieuwd hoe dat wordt)
25% volkoren tarwemeel vd molensteen, 75% Frans tarwebloem T55, 71% hydratatie, honing, olijfolie, 4% gepeld hennepzaad en 4% blond lijnzaad door het deeg.
Geglaceerd met boter.
(Volgende keer glaceer ik 'm met olijfolie, benieuwd hoe dat wordt)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Weer een mooi brood geworden Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- HoekscheBakker112
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 7
- Lid geworden op: wo 02 jun 2021, 12:57
Re: Brood van Gerrit
Mooi brood!
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE MAISBATARD MET SESAMZAAD EN ZONNEBLOEMPITTEN
15% volkoren tarwemeel, 10% maismeel, 75% tarwebloem t55, 68% hydratatie, basterdsuiker, boter, 0,2% kurkuma, 4% zonnebloempitten en 4% wit sesamzaad door het deeg. Gedecoreerd met maisgries.
15% volkoren tarwemeel, 10% maismeel, 75% tarwebloem t55, 68% hydratatie, basterdsuiker, boter, 0,2% kurkuma, 4% zonnebloempitten en 4% wit sesamzaad door het deeg. Gedecoreerd met maisgries.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Dat brood ziet er wederom erg smakelijk uit Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWEBATARD MET ZONNEBLOEMPITTEN EN LIJNZAAD
50% volkoren tarwemeel van de molensteen, 50% tarwebloem T55, 73% hydratatie, bruine suiker, olijfolie, gebrande gerstemout, 4% zonnebloempitten, 4% blond lijnzaad.
Gedecoreerd met roggebloem
(reprise van 30 mei)
50% volkoren tarwemeel van de molensteen, 50% tarwebloem T55, 73% hydratatie, bruine suiker, olijfolie, gebrande gerstemout, 4% zonnebloempitten, 4% blond lijnzaad.
Gedecoreerd met roggebloem
(reprise van 30 mei)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Ziet er weer lekker uit Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERZADEN TARWEBATARD
35% Volkoren tarwemeel vd molensteen, 65% tarwebloem T55, 72% hydratatie, bruine basterdsuiker, zonnebloemolie, 2% Blond lijnzaad, 2% zonnebloempitten, 2% pompoenpitten, 2% gepeld hennepzaad, 2% wit sesamzaad en 1% zwart sesamzaad door het deeg.
Gedecoreerd met wIt en zwart sesamzaad, zwart maanzaad, gemalen pompoenpitten, gepeld hennepzaad en blond lijnzaad.
35% Volkoren tarwemeel vd molensteen, 65% tarwebloem T55, 72% hydratatie, bruine basterdsuiker, zonnebloemolie, 2% Blond lijnzaad, 2% zonnebloempitten, 2% pompoenpitten, 2% gepeld hennepzaad, 2% wit sesamzaad en 1% zwart sesamzaad door het deeg.
Gedecoreerd met wIt en zwart sesamzaad, zwart maanzaad, gemalen pompoenpitten, gepeld hennepzaad en blond lijnzaad.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Weer prachtige broden Gerrit! De decoratie en hoe het ingesneden is geeft ook een mooi effect
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Mooie bolletjes met een Giraffe print Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
DONKER VOLKOREN TARWE-SPELTBROOD MET SESAMZAAD
10% Volkoren speltmeel, 90% volkoren tarwemeel, 74% hydratatie, 6% witte sesamzaadjes door het deeg, 1% gebrande gerstemout.
10% Volkoren speltmeel, 90% volkoren tarwemeel, 74% hydratatie, 6% witte sesamzaadjes door het deeg, 1% gebrande gerstemout.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Je busbroden zijn weer goed gerezen met een mooi kruim Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-SPELTBROOD MET LIJNZAAD
20% volkoren speltmeel, 20% volkoren tarwemeel, 60% tarwebloem T55, 74% hydratatie, 8% blond lijnzaad, basterdsuiker, boter.
Gedecoreerd met Nigellazaad.
20% volkoren speltmeel, 20% volkoren tarwemeel, 60% tarwebloem T55, 74% hydratatie, 8% blond lijnzaad, basterdsuiker, boter.
Gedecoreerd met Nigellazaad.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op di 29 jun 2021, 08:40, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Mooi brood Gerrit!
Vraag mij wel af wat de overige 20% van het gebruikte meel is?
Vraag mij wel af wat de overige 20% van het gebruikte meel is?
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Haha. Dat is tarwebloem T55!
(ik heb het aangepast)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBOULE MET LIJNZAAD EN GEBROKEN TARWE
25% volkorentarwemeel, 75% Frans tarwebloem T55, 76% hydratatie, 8% blond lijnzaad en 4% gebroken tarwekorrels, honing, olijfolie.
Geglaceerd met olijfolie
25% volkorentarwemeel, 75% Frans tarwebloem T55, 76% hydratatie, 8% blond lijnzaad en 4% gebroken tarwekorrels, honing, olijfolie.
Geglaceerd met olijfolie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE TARWEBOLLEN MET YOGHURT
20% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem T55, 66% hydratatie waarvan 10% volle yoghurt,
basterdsuiker, boter.
Geglaceerd met boter
(het was een druk bakweekend…..)
20% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem T55, 66% hydratatie waarvan 10% volle yoghurt,
basterdsuiker, boter.
Geglaceerd met boter
(het was een druk bakweekend…..)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Weer veel aan het bakken geweest Gerrit!
Vooral de baguettes zien er mooi rustiek uit. Heb je deze met gist of met desem gebakken?
Vooral de baguettes zien er mooi rustiek uit. Heb je deze met gist of met desem gebakken?
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Duidelijk
Het resultaat is iig mooi!
Het resultaat is iig mooi!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-MAISBOULE
15% volkoren tarwemeel, 10% maismeel, 75% tarwebloem T55, 62% hydratatie, 0,15% kurkuma, basterdsuiker, maisolie.
Gedecoreerd met maismeel.
15% volkoren tarwemeel, 10% maismeel, 75% tarwebloem T55, 62% hydratatie, 0,15% kurkuma, basterdsuiker, maisolie.
Gedecoreerd met maismeel.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op vr 09 jul 2021, 08:41, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Weer een mooi brood geworden Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-SPELTBATARD MET POMPOENPITTEN, ZONNEBLOEMPITTEN EN LIJNZAAD
22% volkoren speltmeel, 15% volkoren tarwemeel, 63% tarwebloem T55, 76% hydratatie, geroosterde zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad door het deeg, honing, olijfolie, gebrande gerstemout.
Gedecoreerd met een mix van kleine zaden en gehakte pompoen- en zonnebloempitten.
(Ik heb ook Nigellazaad door de decomix gedaan. Geeft een lekkere smaak!)
22% volkoren speltmeel, 15% volkoren tarwemeel, 63% tarwebloem T55, 76% hydratatie, geroosterde zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad door het deeg, honing, olijfolie, gebrande gerstemout.
Gedecoreerd met een mix van kleine zaden en gehakte pompoen- en zonnebloempitten.
(Ik heb ook Nigellazaad door de decomix gedaan. Geeft een lekkere smaak!)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Ziet er weer goed uit Gerrit
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE BUSBROOD MET HENNEP- EN LIJNZAAD
25% volkoren tarwemeel, 75% tarwebloem T55, 71% hydratatie, 4% gepeld hennepzaad, 4% blond lijnzaad, bruine basterd, olijfolie. Geglaceerd met olijfolie.
25% volkoren tarwemeel, 75% tarwebloem T55, 71% hydratatie, 4% gepeld hennepzaad, 4% blond lijnzaad, bruine basterd, olijfolie. Geglaceerd met olijfolie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Mooie busbroden Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Brood van Gerrit
Mooie broden Gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE TARWE-BOEKWEITBOLLEN
10% volkoren boekweitmeel, 10% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem T55, 63% hydratatie, basterdsuiker, boter.
Geglaceerd met boter
10% volkoren boekweitmeel, 10% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem T55, 63% hydratatie, basterdsuiker, boter.
Geglaceerd met boter
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Mooi bakresultaat Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE BOEKWEITBATARD MET POMPOENPITTEN EN LIJNZAAD
15% volkoren boekweitmeel, 20% volkoren tarwemeel, 65% tarwebloem t55, gehakte pompoenpitten en lijnzaad door het deeg, honing, olijfolie.
De batard is gedecoreerd met pompoenpitten, de boule zonder decoratie.
15% volkoren boekweitmeel, 20% volkoren tarwemeel, 65% tarwebloem t55, gehakte pompoenpitten en lijnzaad door het deeg, honing, olijfolie.
De batard is gedecoreerd met pompoenpitten, de boule zonder decoratie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE WITTE TARWEBOLLEN
100% tarwebloem T55, 63% hydratatie.
Gedecoreerd met wit en zwart sesamzaad,
100% tarwebloem T55, 63% hydratatie.
Gedecoreerd met wit en zwart sesamzaad,
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWEBROOD MET LIJNZAAD
50% volkorentarwemeel, 50 tarwebloem T55, 75% hydratatie, blond lijnzaad door het deeg, honing, olijfolie.
Gedecoreerd met roggebloem.
50% volkorentarwemeel, 50 tarwebloem T55, 75% hydratatie, blond lijnzaad door het deeg, honing, olijfolie.
Gedecoreerd met roggebloem.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Toniabaktweer
- Jongste bediende
- Berichten: 36
- Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
- Locatie: Amersfoort
Re: Brood van Gerrit
Wat een heerlijke broden allemaal! Ik kan ze bijna ruiken. Ik weet nog niet hoe ik op een bepaalde post kan reageren (lukt binnenkort vast), maar ik wilde toch even laten weten dat ik langs geweest ben.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Je bent welkom. De posts plaats ik ter inspiratie van anderen (en ook een beetje om te showen….. )
En….vragen staat vrij, daar is het forum ook voor….
En….vragen staat vrij, daar is het forum ook voor….
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-MAIS TIJGERBOULE
90% tarwebloem T55, 10% maismeel, 63% hydratatie, basterdsuiker, maisolie, kurkuma.
Tijgerpap met maisgries.
90% tarwebloem T55, 10% maismeel, 63% hydratatie, basterdsuiker, maisolie, kurkuma.
Tijgerpap met maisgries.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Toniabaktweer
- Jongste bediende
- Berichten: 36
- Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
- Locatie: Amersfoort
Re: Brood van Gerrit
Ik krijg zeker inspiratie (en trek) door je prachtige broden, terecht dat je ze wilt showen.BakkerGerrit schreef: ↑wo 28 jul 2021, 23:24 Je bent welkom. De posts plaats ik ter inspiratie van anderen (en ook een beetje om te showen….. )
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERZADEN TARWEBROOD
35% volkoren tarwemeel, 65% tarwebloem T55, 76% hydratatie, bruine basterd, zonnebloemolie, 2% pompoenpitten, 2% zonnebloempitten, 2% gepeld hennepzaad, 2% blond lijnzaad, 2% wit sesamzaad, 1% zwart sesamzaad, alles geroosterd.
Gedecoreerd met grofgemaken pompoen- en zonnebloempitten, blond lijnzaad, wit en zwart sesamzaad, zwart maanzaad.
35% volkoren tarwemeel, 65% tarwebloem T55, 76% hydratatie, bruine basterd, zonnebloemolie, 2% pompoenpitten, 2% zonnebloempitten, 2% gepeld hennepzaad, 2% blond lijnzaad, 2% wit sesamzaad, 1% zwart sesamzaad, alles geroosterd.
Gedecoreerd met grofgemaken pompoen- en zonnebloempitten, blond lijnzaad, wit en zwart sesamzaad, zwart maanzaad.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Erik van Dijk
- Jongste bediende
- Berichten: 36
- Lid geworden op: za 20 mar 2021, 11:38
Re: Brood van Gerrit
Dat tijgerbrood blijf ik toch altijd fenomenaal vinden, dat ga ik ook eens proberen binnenkort! Prachtig geworden zo!
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE TARWE-BOEKWEITBOLLETJES
10% volkoren boekweitmeel, 90% frans tarwebloem T55, 61% hydratatie, witte bastersuiker, boter.
Afgestreken met water.
10% volkoren boekweitmeel, 90% frans tarwebloem T55, 61% hydratatie, witte bastersuiker, boter.
Afgestreken met water.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Ook deze bolletjes zien er weer goed uit Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBROOD MET LIJNZAAD EN NIGELLAZAAD
15% volkoren tarwemeel, 85% tarwebloem T55, 71% hydratatie, 8% lijnzaad door het deeg, basterdsuiker, zonnebloemolie.
Gedecoreerd met nigellazaad.
Dat Nigellazaad geeft een erg lekkere smaak aan het brood, ondanks dat er relatief weinig op zit.
15% volkoren tarwemeel, 85% tarwebloem T55, 71% hydratatie, 8% lijnzaad door het deeg, basterdsuiker, zonnebloemolie.
Gedecoreerd met nigellazaad.
Dat Nigellazaad geeft een erg lekkere smaak aan het brood, ondanks dat er relatief weinig op zit.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERZADEN TARWEBATARD
25% volkoren tarwemeel, 75% tarwebloem T55, 77% hydratatie, bruine suiker, zonnebloemolie, blond lijnzaad, wit maanzaad, wit sesamzaad, gehakte pompoenpitten, gebroken tarwekorrels.
Gedecoreerd met volkoren tarwemeel.
25% volkoren tarwemeel, 75% tarwebloem T55, 77% hydratatie, bruine suiker, zonnebloemolie, blond lijnzaad, wit maanzaad, wit sesamzaad, gehakte pompoenpitten, gebroken tarwekorrels.
Gedecoreerd met volkoren tarwemeel.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Mooie broden Gerrit!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
DONKER HALFVOLKOREN BOEKWEIT-TARWEBROOD MET CHIAZAAD EN ZONNEBLOEMPITTEN
10% volkoren boekweitmeel, 40% volkoren tarwemeel, 50% tarwebloem T55, 76% hydratatie, 4% chiazaad en 5% geroosterde zonnebloempitten, beide geweekt, bruine suiker, olijfolie, gebrand gerstemoutmeel (0,5%).
Geglaceerd met zonnebloemolie.
10% volkoren boekweitmeel, 40% volkoren tarwemeel, 50% tarwebloem T55, 76% hydratatie, 4% chiazaad en 5% geroosterde zonnebloempitten, beide geweekt, bruine suiker, olijfolie, gebrand gerstemoutmeel (0,5%).
Geglaceerd met zonnebloemolie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Brood van Gerrit
Weer een mooi brood gebakken Gerrit
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERGRANEN MEERZADENBATARD
30% volkoren tarwemeel, 5% roggebloem, 5% sojameel, 77% hydratatie, bruine suiker, sesamolie, zonnebloemolie, wit en zwart sesamzaad, gepeld hennepzaad, blond lijnzaad.
Gedecoreerd met volkoren roggemeel.
30% volkoren tarwemeel, 5% roggebloem, 5% sojameel, 77% hydratatie, bruine suiker, sesamolie, zonnebloemolie, wit en zwart sesamzaad, gepeld hennepzaad, blond lijnzaad.
Gedecoreerd met volkoren roggemeel.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit