Lees dit even voor je je baksels laat zien

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gesloten
Gebruikersavatar
lekkermelig
Beheerder
Berichten: 3597
Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Lees dit even voor je je baksels laat zien

Bericht door lekkermelig » zo 12 feb 2017, 14:28

Hallo medebakkers,

Even een berichtje namens moderators en beheerders. We hebben wat wijzigingen in de indeling gemaakt, er zijn geen aparte categorieën voor banket en worstenbroodjes meer. Het is natuurlijk vooral een broodbakforum, maar als je eens een mooie taart of andere koek te showen hebt mag het er gerust bij. Wel vragen we het volgende
  • * Als je nog nooit een baksel getoond hebt maak dan een eigen Onderwerp aan, genaamd "De baksels van.....". Je mag best creatiever zijn in naamgeving, maar de bedoeling is wel dat je je eigen baksels onder je eigen onderwerp plaatst.
    * Mocht je nou heel veel bakken en je eigen onderwerp te lang worden kan je het ook opdelen, bijvoorbeeld in jaren: "De baksel van .... in 2017" bijvoorbeeld.
    * Plaats aub geen foto's van eigen baksels in het onderwerp van anderen, maar alleen in je eigen onderwerp. Foto's in het onderwerp van anderen zullen we verwijderen.
    * Wat hebben we er van gebakken is toch vooral een etalage van je eigen bak kunsten. Voor uitgebreide vragen kan je beter andere forum categorieën gebruiken .
    * Verdiep je even in het plaatsen van foto's. In "Even voorstellen" staan wat tips over foto's
Bak ze!
Lekkermelig.nl: Pizza, brood en fikkie stoken!

Laatste berichten:
* Sneeuwbroodjes
* Broodbak reunie
* Desem meerzaden brood
* Boekrecensie – The Rye Baker
* Almverhalen – Boerenbrood

Gesloten