Baksels van MIjndagelijksbrood
- Mijndagelijksbrood
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 12
- Lid geworden op: wo 01 mar 2017, 14:03
Baksels van MIjndagelijksbrood
Zo, ik ga ook eens proberen wat foto's te plaatsen. Meestal maak ik een paar foto's tijdens het proces, vind het wel leuk om zo terug te zien wat de stappen waren....
Dit chocolade-sinaasappelbrood was lekker, maar ook heel leuk om te maken!
Dit chocolade-sinaasappelbrood was lekker, maar ook heel leuk om te maken!
- Bioloogje
- Warme bakker
- Berichten: 659
- Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25
Re: Baksels van mij
Prachtig brood. En wat zal het lekker hebben geroken in huis!
Groetjes, Annelies
Groetjes, Annelies
Groetjes, Annelies
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
- Mijndagelijksbrood
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 12
- Lid geworden op: wo 01 mar 2017, 14:03
Nog wat baksels van mij.
Waar het huis ook lekker van gaat ruiken is het volgende brood met spinazie, parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Volgens de afbeelding bij het recept moest het egaal groen worden van de spinazie, maar dat werd het niet. De smaak was er gelukkig niet minder om. Heerlijk bij een kop minestronesoep.....
Voor dezelfde gelegenheid vond ik een leuk recept op een zeker blog: brood met rucola en zongedroogde tomaatjes:
En wat eerder maakte ik deze knoopbroodjes met knoflook en heerlijke ham-kaasbroodjes:
Op mijn eerste suikerbrood ben ik ook wel trots... tenminste het idee dat je brood eet en niet alleen maar zo'n hap suiker naar binnen werkt:
Nou, dat was het even om een indruk te krijgen....
Groet,
Antoinette
Volgens de afbeelding bij het recept moest het egaal groen worden van de spinazie, maar dat werd het niet. De smaak was er gelukkig niet minder om. Heerlijk bij een kop minestronesoep.....
Voor dezelfde gelegenheid vond ik een leuk recept op een zeker blog: brood met rucola en zongedroogde tomaatjes:
En wat eerder maakte ik deze knoopbroodjes met knoflook en heerlijke ham-kaasbroodjes:
Op mijn eerste suikerbrood ben ik ook wel trots... tenminste het idee dat je brood eet en niet alleen maar zo'n hap suiker naar binnen werkt:
Nou, dat was het even om een indruk te krijgen....
Groet,
Antoinette
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Nog wat baksels van mij.
Zo, het bakvirus heeft ernstige vormen aangenomen, zie ik. Mooi hoor!
Niet bij brood alleen....
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Nog wat baksels van mij.
Heel mooi bakwerk Antoinette. :2th:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Nog wat baksels van mij.
Top Antoinette :2th: :2th:
Nog even een opmerking: je hebt nu 2 topics met baksels. Het is de bedoeling dat je maar 1 topic maakt en daar al je baksels inzet. De titel van het topic moet je naam bevat zodat iedereen het kan herkennen. Dus niet steeds een nieuw onderwerp starten.
Nog even een opmerking: je hebt nu 2 topics met baksels. Het is de bedoeling dat je maar 1 topic maakt en daar al je baksels inzet. De titel van het topic moet je naam bevat zodat iedereen het kan herkennen. Dus niet steeds een nieuw onderwerp starten.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 4006
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: Baksels van MIjndagelijksbrood
Mooie broodjes!
Ik heb de onderwerpen even samengevoegd.
Wil
Ik heb de onderwerpen even samengevoegd.
Wil
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
- Herman Jonkman
- Jongste bediende
- Berichten: 44
- Lid geworden op: di 20 dec 2016, 23:27
Re: Baksels van MIjndagelijksbrood
Mooie broden idd. Kun je de recepten delen?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
- Bioloogje
- Warme bakker
- Berichten: 659
- Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25
- Mijndagelijksbrood
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 12
- Lid geworden op: wo 01 mar 2017, 14:03
Re: Baksels van Mijndagelijksbrood
Beste medebakkers,
Dank voor jullie reacties, leuk om te lezen!
De meeste recepten heb ik gevonden op het blog en in het eerste boek van Levine.
Dat van het brood met spinazie in een ander boek, zal het posten bij de recepten.
Groet,
Antoinette
Dank voor jullie reacties, leuk om te lezen!
De meeste recepten heb ik gevonden op het blog en in het eerste boek van Levine.
Dat van het brood met spinazie in een ander boek, zal het posten bij de recepten.
Groet,
Antoinette
- TigerManZ
- Meesterbakker
- Berichten: 1986
- Lid geworden op: do 27 dec 2012, 08:59
- Locatie: In het oosten van de Betuwe
Re: Baksels van MIjndagelijksbrood
Prachtige broden, broodjes en ander lekkers!
Ondanks dat ik heerlijk van m'n "siamese tweelingbrood" gegeten heb zou ik hier zo aan willen beginnen
Ondanks dat ik heerlijk van m'n "siamese tweelingbrood" gegeten heb zou ik hier zo aan willen beginnen
Groet, Han.
...levensgenieter...
...levensgenieter...