Misschien is het inderdaad verstandiger eerst maar eens een busbrood te maken!
Gisteren weer van hetzelfde recept drie broden gemaakt, nu met meel en bloem van de molen. Dat ging echt veel lekkerder! Alleen bij het insnijden gaat het nog fout. Ik moet echt met een kartelmes flink zagen om er een snee in te krijgen, en na het bakken is er slechts een oppervlakkig sneetje van over. Eén broodje heb ik na vijf minuten bakken nogmaals ingesneden en die ziet er wel mooi uit. Een ander broodje scheurde, ondanks het insnijden, aan de zijkant open. Kan dit aan het opbollen liggen, het insnijden of de luchtvochtigheid in de oven?
Broden van Erica
- Erica
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 12
- Lid geworden op: zo 29 jan 2017, 22:26
- allema
- Warme bakker
- Berichten: 539
- Lid geworden op: ma 26 aug 2013, 19:37
BRODEN VAN ERICA
Prachtige broden hoor Erica :2th:
Huishoud-oven, Broodbakmachine Panasonic SD-R 2530 KXE