

25% Volkorentarwe van de molensteen, 75% franse tarwe T55, 67% hydratatie
7,5% lijnzaad door het deeg
Gerrit nie alles verklappen hè... als er maar gaatjes en bubbeltjes inzitten... :2th: :2th:
Niet zo ongeduldig Rik, de bollen worden altijd op vrijdag gebakken. Hoe verserder hoe beterder....
Gezien het aantal views doe ik het niet alleen voor mezelf.... :D,
Inderdaad op Facebook had er wellicht al een reclame-boy naast je gestaan en had je wat kunnen verdienen..BakkerGerrit schreef: ↑vr 09 nov 2018, 10:24Gezien het aantal views doe ik het niet alleen voor mezelf.... :D,
Dat denk ik ook Gerrit... je leert het nog wel... :D, :shy: :shy: :D,BakkerGerrit schreef: ↑wo 14 nov 2018, 15:03MEERGRANENBOULE V6
Deze keer de spelt verhoogd en de soja eruit. We liggen op koers
Ik bedoel natuurlijk “Roetveegsesamzaadjes”.......