

15% maismeel, 15% volkoren tarwemeel, 70% tarwebloem T55, 67% hydratatie
basterdsuiker, zonnebloemolie, gekleurd met kurkuma (0,2%)
Gegarneerd met een mengsel van rijststrooimeel en tarwegriesmeel
Haha geweldig, net micky mouse. Hoeveel bolletjes, en om en om beetje neergelegd? ( Bij mij gingen er zes in in bakblik van ca 20x8\10cm breedBakkerGerrit schreef: ↑zo 03 mei 2020, 20:20POGING TOT BOLLETJESBROOD VAN VITAMINE C.
Dit is het resultaat van mijn versie van "kleine bolletjes in een bakblik" van Marijn.........![]()
Aanleiding
Ontzettend mooie stokbroden Gerrit! Chapeau. Ik ga ook eens wat Soja-meel toevoegen.BakkerGerrit schreef: ↑ma 27 apr 2020, 17:56WITTE STOKKEN
95% Frans tarwebloem T55, 3% sojameel, 2% roggemeel, 67% hydratatie
afgebakken op 240 graden Celcius.
Nu wel 100%.
Dach ook al hoe krijg Gerrit toch zo'n fraaie bollen uit een papje...