Brood van Gerrit

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 25 jan 2021, 01:07

ChrisWbD150 schreef:
ma 25 jan 2021, 00:43
Met hoeveel gist of desem bak je deze?
Ik bak met gist. Dit brood heeft 1,5% droge gist.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 26 jan 2021, 13:56

ZACHTE MELKBOLLEN MET SPELT

Afbeelding

10% volkoren speltmeel, 90% tarwebloem T55, 67% hydratatie
Boter, basterdsuiker.
Geglaceerd met boter.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 26 jan 2021, 13:59

TARWE-SPELT-TIJGERBOULE

Afbeelding

Afbeelding

15% volkoren speltmeel, 15% volkoren tarwemeel, 70%frans tarwebloem T55, basterdsuiker, boter.

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » di 26 jan 2021, 14:09

Brood ziet er weer goed uit Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
Koen
Chef stoffer en blik
Berichten: 23
Lid geworden op: ma 04 jan 2021, 12:07

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Koen » di 26 jan 2021, 14:12

Mooi, dat tijgerbrood.

Koen

Gebruikersavatar
oudbakken
Deegroller
Berichten: 289
Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16

Re: Brood van Gerrit

Bericht door oudbakken » vr 29 jan 2021, 22:01

gerrit als ik zo naar je foto's kijk krijg ik trek in meer. :lol:
grt. ewoud
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 31 jan 2021, 13:37

MEERZADEN TARWEBATARD

Afbeelding

Afbeelding

35% Volkoren tarwemeel, 65% tarwebloem T65, 84% hydratatie
4% gebroken tarwekorrels, 3% pompoenpitten, 2% zonnebloempitten, 2% sesamzaad, 2% blond lijnzaad (alles geroosterd en geweekt)
Honing, zonnebloemolie.

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bantam » zo 31 jan 2021, 13:47

Dat ziet er echt smakelijk uit. :thumbup:
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
Koen
Chef stoffer en blik
Berichten: 23
Lid geworden op: ma 04 jan 2021, 12:07

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Koen » zo 31 jan 2021, 13:49

Ziet er prachtig en lekker uit. :thumbup:

Dat roosteren doe je zelf in een koekenpan?

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 31 jan 2021, 14:08

Koen schreef:
zo 31 jan 2021, 13:49
Ziet er prachtig en lekker uit. :thumbup:

Dat roosteren doe je zelf in een koekenpan?
Ja

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » zo 31 jan 2021, 15:15

Ziet er weer heerlijk uit!
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
oudbakken
Deegroller
Berichten: 289
Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16

Re: Brood van Gerrit

Bericht door oudbakken » zo 31 jan 2021, 20:14

Gerrit weer een mooie collectie brood. mmmmmm :thumbup:
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » do 11 feb 2021, 12:01

TARWE BOEKWEITBOULE MET SESAM

Afbeelding

Afbeelding

10% Volkoren Boekweitmeel, 15% volkoren tarwemeel, 75% tarwebloem T55, 72% hydratatie.
6% sesamzaad door het deeg, 5% gebroken tarwekorrels door het deeg.
Gedecoreerd met sesamzaad

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » do 11 feb 2021, 13:14

Ziet er weer heerlijk uit Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
oudbakken
Deegroller
Berichten: 289
Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16

Re: Brood van Gerrit

Bericht door oudbakken » do 11 feb 2021, 13:49

mooi brood Gerrit. bedankt voor je recept.
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bantam » do 11 feb 2021, 14:51

Dat is een prachtig brood. :thumbup:
Het kruim lijkt me perfect.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 16 feb 2021, 23:24

TARWE VLECHTBROOD

Afbeelding

Afbeelding

15% volkorentarwmeel, 85% tarwebloem T55, 67% hydratatie, 5% eidooier.
Gedecoreerd met maanzaad.

Het is een mislukte viervlecht (ik dacht deze wel uit het hoofd te kunnen).

Afbeelding

Afbeelding

Tijdens het vlechten lijkt het een mooie vlecht te worden maar eigenlijk wordt het een drievlecht bovenop een losse streng. Tijdens het rijzen 'rolt' de vlecht van de losse streng met dit als gevolg.

Volgende keer weer een poging

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bantam » di 16 feb 2021, 23:32

Dat is een lekker kunstwerk.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » wo 17 feb 2021, 08:58

Ziet er weer lekker uit Gerrit!

Was het de bedoeling om een 4 vlecht te maken?
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » wo 17 feb 2021, 09:20

hjeverts schreef:
wo 17 feb 2021, 08:58

Was het de bedoeling om een 4 vlecht te maken?
Ja

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » wo 17 feb 2021, 09:22

Toch nog wel een mooi effect zo met die losse streng ;)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
oudbakken
Deegroller
Berichten: 289
Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16

Re: Brood van Gerrit

Bericht door oudbakken » wo 17 feb 2021, 16:40

desondanks een mooi en vast ook een lekker brood
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 22 feb 2021, 13:06

ZACHTE TARWE-GERSTEBOLLEN

Afbeelding

10% Volkoren gerstemeel, 90% Tarwebloem T55, 67% hydratatie bastersuiker, boter.
Geglaceerd met boter.

De bekende bolletjes (ook lekker met hamburgers.... :D )
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op ma 22 feb 2021, 13:14, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 22 feb 2021, 13:13

TARWE-SORGHUM VLECHTBROOD (VIERVLECHT)

Afbeelding

Afbeelding

15% Volkoren sorghummeel, 85% tarwebloem T55, 5% eidooier, 65% hydratatie, basterdsuiker, boter.
Gedecoreerd met wit maanzaad.

Deze vlecht is wel zoals gepland. ('t is niet mijn favoriet)
De volgende vlecht wordt een vijfvlecht.

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » ma 22 feb 2021, 14:01

Mooie vlecht geworden Gerrit! Ben benieuwd naar de 5-vlecht! :)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » wo 24 feb 2021, 15:28

LICHTBRUINE ZACHTE BOLLEN EN EEN BUSBROOD

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Allebei van hetzelfde deeg, zonder fratsen ;) :
25% volkoren tarwemeel, 75% tarwebloem T55, 66% hydratatie, basterdsuiker en boter.
Zowel de bollen als het busbrood afgekwast met boter

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » wo 24 feb 2021, 16:56

Ziet er weer heerlijk uit Gerrit! :)

Bewust de onderkant van het brood zo bleek?
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » wo 24 feb 2021, 20:42

hjeverts schreef:
wo 24 feb 2021, 16:56

Bewust de onderkant van het brood zo bleek?
Nee hoor, het busbrood heb ik direct na de bollen in de oven gedaan. M'n oven was dus door en door warm en heb ik voor de zekerheid de temp wat lager gezet dan gebruikelijk. Hij lijkt op de foto wel bleker dan hij er 'live' uitziet.

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » wo 24 feb 2021, 21:02

Ok, Dan komt het idd vast door de belichting. Zag er op de foto zo wit uit ten opzichte van de bovenkant ;)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » vr 26 feb 2021, 20:01

MEERGRANEN MEERZADENBOULE

Afbeelding

Afbeelding

10% Volkoren boekweitmeel, 25% volkorentarwemeel, 65% Frans tarwebloem T55, 80% hydratatie.
Lijnzaad, Chiazaad, Pompoenpitten en Zonnebloempitten, elk 2%, 5% gebroken tarwekorrels, Honing en Olijfolie.
Gedecoreerd met gehakte pompoen- en zonnebloempitten en lijnzaad.

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » vr 26 feb 2021, 20:03

Ziet er weer lekker en voedzaam uit Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bantam » vr 26 feb 2021, 21:20

Dat is een prachtig brood met goede ingrediënten.
Dat zal lekker zijn.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
oudbakken
Deegroller
Berichten: 289
Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16

Re: Brood van Gerrit

Bericht door oudbakken » ma 01 mar 2021, 01:22

krijg trek van die foto's :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 02 mar 2021, 00:00

DONKER HALFVOLKOREN TARWE-SPELTBATARD MET LIJNZAAD EN GEBROKEN TARWE

Afbeelding

Afbeelding

10% Volkoren speltmeel, 40% volkoren tarwemeel, 50% tarwebloem T55, 81% hydratatie.
8% blond lijnzaad, 5% gebroken tarwekorrels, bruine suiker, olijfolie, donker gerstemoutmeel.
Gedecoreerd met roggebloem.

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » di 02 mar 2021, 11:17

Mooi brood Gerrit. Ook een leuk patroon van insnijden :)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
oudbakken
Deegroller
Berichten: 289
Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16

Re: Brood van Gerrit

Bericht door oudbakken » za 06 mar 2021, 00:18

wat ik al eerder zij, krijg trek in brood.
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 07 mar 2021, 11:55

MEERZADEN TARWE BUSBROOD

Afbeelding

Afbeelding

30% volkoren tarwemeel, 70% tarwebloem T55, 77% hydratatie
3% sesamzaad wit ongepeld, 1% sesamzaad zwart, 4% lijnzaad blond, 4% gebroken tarwe, 2% bruine basterd, 1,5% zonnebloemolie.
Gedecoreerd met wit en zwart sesamzaad.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » zo 07 mar 2021, 12:02

WITTE STOBROODJES

(voor bij de spareribs vanavond.....)

Afbeelding

95% tarwebloem T55,5% sojameel. 65% hydratatie.

Deze keer een autolyse van ca 5 uur. Benieuwd of dat iets met de smaak doet.........

Heb er nu vier tegelijk gemaakt maar dat is net teveel voor mijn oventje. Ze lagen bijna tegen elkaar aan zodat de zijkanten niet meekleuren.

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bantam » zo 07 mar 2021, 23:59

Leuke baguettes. :thumbup:
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5289
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Levinebaktbrood » ma 08 mar 2021, 19:38

Ik geniet iedere keer van de foto's van je mooie broden Gerrit :thumbup:
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » ma 08 mar 2021, 20:45

Levinebaktbrood schreef:
ma 08 mar 2021, 19:38
Ik geniet iedere keer van de foto's van je mooie broden Gerrit :thumbup:
Fijn om te horen Levine! :)

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » di 09 mar 2021, 10:10

Idd weer erg mooie broden Gerrit :)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » di 09 mar 2021, 11:34

ZACHTE TARWE-SPELTBOLLEN MET MAANZAAD

Afbeelding

10% Volkoren speltmeel, 90% tarwebloem T55, 68% hydratatie, witte basterdsuiker, boter.
Gedecoreerd met zwart maanzaad.

(ik had per abuis slechts een half recept afgewogen. Normaal maak ik 16 bollen van 800 gram meel tegelijk. Nu 400 afgewogen. En omdat ik dus meer ruimte op de bakplaat had heb ik 9 bollen gedraaid.)

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » di 09 mar 2021, 13:28

Ze zien er weer lekker uit Gerrit :)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » za 13 mar 2021, 18:30

HALFVOLKOREN GROF TARWE-ROGGEBOULE MET LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

40% Volkoren tarwemeel, 10% volkoren roggemeel, 50% tarwebloem T55, 80% hydratatie
8% blond lijnzaad, 5% gebroken tarwekorrels, donker gestermout, bruine basterd, olijfolie

Gedecoreerd met blond lijnzaad.

(Omdat lijnzaad normaliter niet blijft plakken als je het plakt met water, heb ik het lijnzaad geplakt met losgeklopt eiwit)

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Brood van Gerrit

Bericht door hjeverts » za 13 mar 2021, 20:19

Wederom mooie broden Gerrit! :)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bantam » za 13 mar 2021, 21:57

Mooie broden. Het kruim ziet er aantrekkelijk uit.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Brood van Gerrit

Bericht door RedYssel » za 13 mar 2021, 22:05

prachtig weer Gerrit!. Je kneed ook wel stevig he? Je hebt altijd een beste dichte regelmatige kruim
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit » za 13 mar 2021, 22:36

RedYssel schreef:
za 13 mar 2021, 22:05
prachtig weer Gerrit!. Je kneed ook wel stevig he? Je hebt altijd een beste dichte regelmatige kruim

Kneden doe ik met de hand...... :thumbup:

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Brood van Gerrit

Bericht door RedYssel » za 13 mar 2021, 23:43

BakkerGerrit schreef:
RedYssel schreef:
za 13 mar 2021, 22:05
prachtig weer Gerrit!. Je kneed ook wel stevig he? Je hebt altijd een beste dichte regelmatige kruim

Kneden doe ik met de hand...... :thumbup:
Poeh, tijdje gedaan voordat ik een kneden had respect!.

Red


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Passie voor de ambacht!.

Plaats reactie