Pain fabriqué par Riny

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » ma 05 nov 2018, 19:51


Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » ma 05 nov 2018, 19:52


Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » ma 05 nov 2018, 19:55

Mijn eerste desembrood. T110/T65 50/50 85%hydratatie.Ben aardig tevreden.het was wel een plakdeeg en alle begin is moeilijk en nieuw maar het resultaat is er . :D
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op di 06 nov 2018, 05:30, 1 keer totaal gewijzigd.

Rik59
Warme bakker
Berichten: 744
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rik59 » ma 05 nov 2018, 21:07

Fraai broodje Riny :2th: :2th:

Mijn eerste was nog niet zo goed hoor...
Geen tekort aan hummm.. vezels zie ik.... :D, :D,

Al eens iets van Jean Luc Poujauran gezien??? De moeite waard!!

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » ma 05 nov 2018, 21:46

Dank je Rik . Ja een broodje met wat toevoegingen.Ik zal Jean Luc poujauran eens opzoeken . Ben benieuwd 👍

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 694
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door BakkerGerrit » di 06 nov 2018, 00:43

Mooi broodje Martinus! :2th:

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » vr 09 nov 2018, 23:28


Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » vr 09 nov 2018, 23:37

Even wat kleur tussen het brood door :D
Khorasan kamut desem pizza . Super zacht deeg .knapperige dunne bodem . Heel mooi meel van de molen
2 pizza’s
200gr khorasan kamut
50 gr desem
50 gr griesmeel
1 eetlepel olijfolie
+-130ml water
1tl zout
Autolyse meel en water +- 4 uur
Toevoegen actieve desem ,olijfolie,zout.
Goed mengen en kort kneden
Rust 4 tot 6 uur
2 bollen ,pizza’s vormen en beleggen.bakken in hete oven tot ze mooi bruin zijn
Door het griesmeel word het nog knapperiger :D,
Mjammie

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 11 nov 2018, 11:21

Rougedebordeaux schreef:
vr 09 nov 2018, 23:37
Even wat kleur tussen het brood door :D
Khorasan kamut desem pizza . Super zacht deeg .knapperige dunne bodem . Heel mooi meel van de molen
2 pizza’s
200gr khorasan kamut
50 gr desem
50 gr griesmeel
1 eetlepel olijfolie
+-130ml water
De hoeveelheid water is een richtlijn, griesmeel absorbeert water, dus het is aan de bakker om meer water toetevoeg indien nodig .
1tl zout
Autolyse meel en water +- 4 uur
Toevoegen actieve desem ,olijfolie,zout.
Goed mengen en kort kneden
Rust 4 tot 6 uur
2 bollen ,pizza’s vormen en beleggen.bakken in hete oven tot ze mooi bruin zijn
Door het griesmeel word het nog knapperiger :D,
Mjammie

Rik59
Warme bakker
Berichten: 744
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rik59 » zo 11 nov 2018, 11:29

Riny ik vind het (en ik denk een paar met mij) een fraaie pizza..
Je mag hem ook direct komen bezorgen.. maar ik vrees dat dat al....

Pizza's werken bij mij niet echt omdat ik niet het goede gereedschap hiervoor heb.. baktemperatuur te laag..
Dus zeg maar wanneer ik kan bestellen...

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 11 nov 2018, 11:58

Denk dat als ik de pizza kom bezorgen,deze niet meer zo knapperig is na 1200 km :D
Het blijft het oog van de bakker,die aanvoelt wanneer het deeg goed is .
Ik bak pizza’s op de hoogste temperatuur in mijn oven (250 graden) op een met gaatjes voorzien bakblik,speciaal voor pizza’s. Ze bakken prima.
Bak ook wel eens pizza’s met wat meer gist. Waardoor ik een mooie luchtige dikkere bodem krijg,die ook niet verkeerd is ;)

Rik59
Warme bakker
Berichten: 744
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rik59 » zo 11 nov 2018, 13:12

Zucht.. met mijn ogen is gelukkig niets mis.. maar die knapperigheid.. tja het hangt er van af waar je hem neerlegt en wanneer je komt.. ik bedoel met een graadje of 30 en onder de motorkap dan kun je na 1200 km de route er op schrijven of kun je hem in een chipszak doen...
Je kunt ook wachten tot volgend jaar september want dan verwacht ik wel weer praktisch langs je deur te komen... en te stoppen (al is het maar om de tol te betalen :D, :D, )

Het blijft emmeren hier.. ik heb het links en rechtsom wel geprobeerd.. type 00 en huis-tuin en keukenbloem.. deegjes waarvan ik wist dat er ook goed brood uitkwam er blijven bij mij frisbees tevoorschijn komen en dat is jammer want dan ligt alle saus bij de buren... ben gewoon geen pizzabakker.. en dat is maar goed ook want ik heb niet zo'n brommertje met een kistje er achterop...

Patisserie is ook geen sterk punt... maar kom je culinair... tja...dan...

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 11 nov 2018, 15:42

Afbeelding0FBF862A-F78F-4257-ACEA-702E95EDAA27 by martinus bevers, on Flickr

Pain de seigle avec levain de seigle(desemrecept van Levine)
Gevuld met langzaam gedroogde muskaatdruiven van het land hier :kwijl:
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op zo 11 nov 2018, 16:14, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 694
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door BakkerGerrit » zo 11 nov 2018, 15:47

En wat zien we hier???

Rik59
Warme bakker
Berichten: 744
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rik59 » zo 11 nov 2018, 17:35

Zat ie klem Riny?? tussen het nachtkastje?? of moest ie wachten op die druiven??

Niet verkeerd lijkt me zo.. beter dan een paar wapperbammen.. BRAVO RINY :2th: :2th:

Verwacht dat dit binnenkort een Catalaanse specialiteit zal zijn.. :D, :D,

Moest effe goochelen hoor.. Pain de seigle = roggebrood... ja nou snap ik em..
Die van mij zijn niet beter... lekker dat zoetje erin..

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 11 nov 2018, 20:01

Haha,jij kunt het wel vertellen Rik :D Ja er stond hier een flinke tramontane wind, dus hij wilde zijn oren niet boven uit blik uitsteken :rofl:
Het is wel een mals broodje geworden,en met die gedroogde Catalaanse druifjes,erg lekker.leuk en makkelijk recept

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 18 nov 2018, 20:28

AfbeeldingF01E1B2B-2080-4238-8D75-EBBFDC0A1007 by martinus bevers, on Flickr
Een heerlijk gezond broodje uit de keuken van levine, desembrood met kurkuma en nigellezaad :)
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op zo 18 nov 2018, 20:47, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 18 nov 2018, 20:31


Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 4570
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Levinebaktbrood » ma 19 nov 2018, 15:32

Goed gelukt :2th:
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Gebruikersavatar
Anna
Warme bakker
Berichten: 784
Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Anna » wo 21 nov 2018, 17:57

Prachtige broden, mooi geel.. :grin: Leuk ingesneden ook!

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » do 22 nov 2018, 00:17

Afbeelding67EF4F1A-0B9A-4A29-9113-32E6D1115E0E by martinus bevers, on Flickr
Desembrood met kamutmeel

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » do 22 nov 2018, 00:18


Gebruikersavatar
CJ-Petra
Meesterbakker
Berichten: 1246
Lid geworden op: za 17 dec 2011, 11:22
Locatie: Bommelerwaard

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door CJ-Petra » do 22 nov 2018, 10:32

Prachtige broden! :2th:
Grtzz Petra

Rofco B20 | Smegg SNL91MFX6 | Panasonic SD-255 | Kenwood KMC560

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » wo 28 nov 2018, 20:28

Afbeelding13C3357C-66E2-410C-B0DE-77391DD3593D by martinus bevers, on Flickr

Rouge de bordeaux en ble de population is binnen.bakken met kwaliteit meel. Ook al is het niet goedkoop.
Grappig dat in Frankrijk alles “farine” heet, ook al is het meel . Heb er al zin in, binnenkort 25 kg zakken :DB2:

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 02 dec 2018, 22:41

Afbeelding81BBCDB2-62C7-4EBE-9CB8-6BEC96F11958 by martinus bevers, on Flickr
100%rouge de bordeaux, 75% hydration,recept lichtbruin landbrood levine
Werkwijze volgens ecole internationale de boulangerie
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op zo 02 dec 2018, 23:06, 2 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 02 dec 2018, 22:44


Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 694
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door BakkerGerrit » zo 02 dec 2018, 23:21

Prachtbrood! :2th:

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » ma 03 dec 2018, 00:11

Dankjewel gerrit, tis een erg lekker en mals brood.Ga voortaan de rijsmandjes bij de oven zetten, sinds ik dat deed gingen ze pas echt mooi rijzen.het deeg heeft mooie rijstemperatuur nodig .in huis wat aan de koude kant.

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » di 11 dec 2018, 20:51

AfbeeldingB789CE2A-91C7-4588-9E51-4BD5B233D604 by martinus bevers, on Flickr
Pain de campagne oftewel Frans landbrood, recept levine

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » di 11 dec 2018, 21:03


Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 694
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door BakkerGerrit » di 11 dec 2018, 22:38

Mooie broden Riny! :2th:

Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 4570
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Levinebaktbrood » wo 12 dec 2018, 00:19

Goed gelukt :2th: :2th:
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 16 dec 2018, 20:33

AfbeeldingF4C6A015-9120-4EF2-85F8-B9C213D33165 by martinus bevers, on Flickr

Pain au blé de population.een variété van oude granen,hoge voedingswaarde veel lipides en caroteen.
....en wat ruikt het lekker naar tarwe in huis, dit is andere koek,wat een topmeel.al verscheidene broden gebakken met verschillende types meel en bloem, maar dit overtreft alles,kruim is super soepel en elastisch.een aanrader👍

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 16 dec 2018, 20:36

Afbeelding4CB2E74D-5696-447F-8CAA-30F9A54AD5AD by martinus bevers, on Flickr
Heb het recept Frans landbrood van levine gebruikt,met meer water om de techniek slap&fold te kunnen toepassen .flink wat zonnepitten voor de extra bite :crazy:

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 16 dec 2018, 22:04


Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 4570
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Levinebaktbrood » zo 16 dec 2018, 22:41

Mooi :2th: :2th:
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » za 22 dec 2018, 16:57

AfbeeldingA28F82F2-E227-4EAD-A86B-299AD38F26DC by martinus bevers, on Flickr
Roggedesembrood gevuld met peer-walnoten en Roquefort .jeeeehaa :crazy:
Glaasje rode wijn past er perfect bij 🍷santé.
Hierbij iedereen hele fijne feestdagen gewenst en een geweldig nieuwjaar 🎄
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op za 22 dec 2018, 17:28, 2 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » za 22 dec 2018, 16:58


Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 23 dec 2018, 23:02

AfbeeldingF3B4C618-6AF0-4D95-875E-69ACC3400EF4 by martinus bevers, on Flickr
Fougasse, recept levine. Wat een heerlijke geur en super makkelijk !!

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 23 dec 2018, 23:04


Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 4570
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Levinebaktbrood » ma 24 dec 2018, 02:30

:G :2th: Lekkerrrrr.
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » ma 14 jan 2019, 00:21

https://flic.kr/p/2cNBWz8
Na een tussenstop in california weer aan het bakken gegaan.
Lichtbruin honingbrood van levine met ,barbu du roussillon,een oude graansoort T80 met een normale T80
Very Nice :)

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » ma 14 jan 2019, 00:25


Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 694
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door BakkerGerrit » ma 14 jan 2019, 00:25

Net broodje Rini! Zijn die zaadjes zonnebloempitten?

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » ma 14 jan 2019, 00:27


Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » ma 14 jan 2019, 00:29

BakkerGerrit schreef:
ma 14 jan 2019, 00:25
Net broodje Rini! Zijn die zaadjes zonnebloempitten?
Ja, is een brood met zonnebloempitjes geworden

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 27 jan 2019, 00:50

Afbeelding94361EBB-CF99-4337-A3CF-0F73FF9E43E9 by martinus bevers, on Flickr
1 van mijn topfavorieten, rouge de bordeaux. Puur genot :kwijl:

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Warme bakker
Berichten: 694
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door BakkerGerrit » zo 27 jan 2019, 01:09

Prachtbroden! :kwijl:

Gebruikersavatar
Bakker Henk
Opboller
Berichten: 179
Lid geworden op: zo 11 aug 2013, 01:11

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Bakker Henk » zo 27 jan 2019, 01:33

Die broden zien er weer gelikt uit zeg.
Laatst was de bewuste molen bij Des Racines et des Ailes op TV5 te zien. Was ook leuk.
Toch uitkijken in die buurt. Je weet waarschijnlijk wel hoe het de katharen daar is vergaan.

Gebruikersavatar
Rougedebordeaux
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43

Re: Pain fabriqué par Riny

Bericht door Rougedebordeaux » zo 03 feb 2019, 20:17

Afbeelding72B2E876-52CD-49B2-AC5B-308F2081FBAD by martinus bevers, on Flickr
Rouge de bordeaux mjammie. Levain dur 65%. Hydratatie 75% deeg heeft vannacht 13 uur buiten bij 8 a 10 gefermenteerd, daarna uurtje of 3 lekker knus binnen gerust . Helemaal rond gerezen. Topbrood. Jammer dat ik hier geen filmpjes kan plaatsen. Het brood was flink aan het zingen,toen het uit de pan kwam 😊

Plaats reactie