Bakken met Red 2020

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » ma 30 nov 2020, 08:52

Afbeelding
Nog weer paar bolletjes gemaakt zou eigenlijk meer volume willen maar 60 gram en 3u rijzen krijg ik helaas niet meer volume.
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1327
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Rik59 » ma 30 nov 2020, 09:07

Wat let je om 70 gram te pakken??

Meer vocht en warm vocht hielp bij mij ook...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » ma 30 nov 2020, 12:27

Kan idd wel wat zwaarder en water warmer doen inderdaad
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1281
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door BakkerGerrit » ma 30 nov 2020, 14:14

RedYssel schreef:
ma 30 nov 2020, 08:52

Nog weer paar bolletjes gemaakt zou eigenlijk meer volume willen maar 60 gram en 3u rijzen krijg ik helaas niet meer volume.
Hoe zien ze er van binnen uit? Compact of mooi luchtig?
Maak eens een foto van een doorgesneden bolletje. (En plaats ‘m dan hier 😉)

Is het een gistdeeg of desem?

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » ma 30 nov 2020, 19:22

Het is een gistdeeg. Zal er een foto van maken als ik ze ga eten. Ze zitten nu in de vriezer. Compacte fijne structuur zonder grove luchtbellen
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 03 dec 2020, 21:00

BietenbroodAfbeelding Afbeelding
20% bietensap
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Bantam » do 03 dec 2020, 21:48

Prachtige ovenrijs een een mooi brood. :thumbup:
Dat ziet er heel lekker uit.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
Anke
Gaat de goede kant op
Berichten: 69
Lid geworden op: wo 19 aug 2020, 09:52

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Anke » do 03 dec 2020, 21:58

Mooie kleur.
Proef je nog wat van de bieten?

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 03 dec 2020, 22:11

Dankje !. Heb hem nog niet geproeft maar de geur zit er wel aan dus neem aan van wel :D !.
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Kneedhaak 2.0
Gaat de goede kant op
Berichten: 78
Lid geworden op: do 23 apr 2020, 12:38

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Kneedhaak 2.0 » do 03 dec 2020, 22:19

Al eens overwogen om stukjes biet er in te doen ipv rozijnen :?:

Gebruikersavatar
TigerManZ
Meesterbakker
Berichten: 1982
Lid geworden op: do 27 dec 2012, 08:59
Locatie: In het oosten van de Betuwe

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door TigerManZ » do 03 dec 2020, 22:20

Mooi hoor! Ben benieuwd of het brood van binnen paars-rood is...
Groet, Han. :)

...levensgenieter...

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 03 dec 2020, 22:21

TigerManZ schreef:
do 03 dec 2020, 22:20
Mooi hoor! Ben benieuwd of het brood van binnen paars-rood is...
Het deeg was echt knalroze dus denk meer in de richting van roze!.

Red
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
TigerManZ
Meesterbakker
Berichten: 1982
Lid geworden op: do 27 dec 2012, 08:59
Locatie: In het oosten van de Betuwe

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door TigerManZ » vr 04 dec 2020, 20:27

Bijzonder om te zien lijkt me!
Was het ook lekker?
En proef je duidelijk bietensap?
Groet, Han. :)

...levensgenieter...

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 05 dec 2020, 14:55

Bietenbrood nog niet geproefd vandaag op bestelling gebakken. Blonde speltbroden en meergranen robuust met kookstukAfbeelding
Afbeelding
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
TigerManZ
Meesterbakker
Berichten: 1982
Lid geworden op: do 27 dec 2012, 08:59
Locatie: In het oosten van de Betuwe

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door TigerManZ » za 05 dec 2020, 22:05

Zien er heerlijk uit maar wat veel!
Groet, Han. :)

...levensgenieter...

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Bantam » za 05 dec 2020, 22:36

Dat zijn mooie broden. :thumbup:
Die bietenbroden werken aanstekelijk. :P
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 06 dec 2020, 10:24

Bantam schreef:Dat zijn mooie broden. :thumbup:
Die bietenbroden werken aanstekelijk. :P
Oja zeker met die oven kun je net zo goed 6 tegelijk bakken als 2 dus prak maar volll :D
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 06 dec 2020, 15:45

Afbeelding
Vandaag voor ons ondanks de kater van gister toch goed geluktAfbeelding meergranen en blonde batards


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Bantam » zo 06 dec 2020, 16:12

Prachtige broden. :thumbup:
Met een stevig ovenrijs.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 06 dec 2020, 17:22

Bantam schreef:Prachtige broden. :thumbup:
Met een stevig ovenrijs.
Dankje Bantam. Werk tegenwoordig met hybride broden niet meer met de koelkast gewoon 70min narijs buiten de koelkast


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 13 dec 2020, 15:15

Zondag bakdag!: Heerlijk meergranen baguettes met 10% gebrande zaadjes en landbrood 80 t65 10 vk en 10 roggebloem.
Gemaakt met een voordeeg Afgekneed en vandaag gebruiktAfbeelding
Afbeelding
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1281
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door BakkerGerrit » zo 13 dec 2020, 17:12

Broden naar m'n hart :thumbup:

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 13 dec 2020, 21:30

BakkerGerrit schreef:Broden naar m'n hart :thumbup:
Hartelijk dank Gerrit! De baguettes smaken geweldig!.
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Kneedhaak 2.0
Gaat de goede kant op
Berichten: 78
Lid geworden op: do 23 apr 2020, 12:38

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Kneedhaak 2.0 » zo 13 dec 2020, 22:08

Ziet er weer voortreffelijk uit :thumbup:

Gebruikersavatar
TigerManZ
Meesterbakker
Berichten: 1982
Lid geworden op: do 27 dec 2012, 08:59
Locatie: In het oosten van de Betuwe

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door TigerManZ » zo 13 dec 2020, 23:50

Dat ziet er allemaal heerlijk uit :)
Groet, Han. :)

...levensgenieter...

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Bantam » ma 14 dec 2020, 00:51

Die baguettes....... mmmmmm.... zien er heel lekker uit. :thumbup:
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » ma 14 dec 2020, 08:07

Dankjewel allemaal !
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 19 dec 2020, 16:20

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Vandaag weer op bestelling!: Tarwe batards waarvan de helft van voordeeg gemaakt is 2u van tevoren uit de koelkast en dan tot 25c afkneden met de rest van de grondstoffen.
Meergranen robuust: meergranen batard met desem poolish en een zaden kookstuk totaal wel 110 procent water!. In de laatste foto zie je het doordraaien van het kookstuk.

Red
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Bantam » za 19 dec 2020, 16:24

Prachtige broden. :thumbup:
Als je schrijft: "....... totaal wel 110 procent water!"" : is dat dan voor het gehele brood? 110% is wel (onhandig) veel voor mij.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 19 dec 2020, 16:29

Bantam schreef:Prachtige broden. :thumbup:
Als je schrijft: "....... totaal wel 110 procent water!"" : is dat dan voor het gehele brood? 110% is wel (onhandig) veel voor mij.
Dankje Bantam!. Je praat dan over het gehele deeg. Een deel vocht wat dus in het deeg zit is opgeslobbert door de zaden. Die zaden zullen het vocht langzaam loslaten waardoor je brood langer mals blijft!.

Red
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Bantam » za 19 dec 2020, 16:46

Dank voor de toelichting.
Daar ga ik op oefenen. :D
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 19 dec 2020, 17:25

Bantam schreef:Dank voor de toelichting.
Daar ga ik op oefenen. :D
Stuur me maar een pb als je recept wilt hebben!

Red
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Johan v. V.
Chef stoffer en blik
Berichten: 6
Lid geworden op: di 19 nov 2019, 19:49

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Johan v. V. » za 19 dec 2020, 17:34

Of even hier plaatsen?

Gebruikersavatar
Elizabet
Chef stoffer en blik
Berichten: 24
Lid geworden op: wo 29 apr 2020, 20:09

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Elizabet » za 19 dec 2020, 22:26

Mooi hoor! In je Van de Pol gebakken?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 19 dec 2020, 23:07

Elizabet schreef:Mooi hoor! In je Van de Pol gebakken?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Dankje! Jazeker. Kan nog steeds weinig over t merk studd vinden weet dat ie van van der pol komt.

Red
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Anke
Gaat de goede kant op
Berichten: 69
Lid geworden op: wo 19 aug 2020, 09:52

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Anke » zo 20 dec 2020, 09:42

Dat is weer een hele bestelling. Mooie broden!

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 20 dec 2020, 10:20

Anke schreef:
zo 20 dec 2020, 09:42
Dat is weer een hele bestelling. Mooie broden!
Vind ik ook!. Wel super zo ik verdien er kwa tijd geen hol aan maar mijn hobby kan ik nu inprinciepe gratis uitvoeren aangezien ik mijn ingrediënten gewoon terug verdien!.

Red
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
lekkermelig
Beheerder
Berichten: 3599
Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door lekkermelig » zo 20 dec 2020, 12:29

Ja Red,

Je moet zeker niet gaan bakken om rijk te worden. Het is zelfs de vraag of je er überhaupt serieus wat mee kan verdienen. Maar dat wis je natuurlijk allang al :-) Wel leuk dat je zo je hobby kan bekostigen.
Heb ik zelf ook wel eens aan zitten denken, de oven heeft capaciteit genoeg, en er zijn genoeg mensen in de buurt die dat brood wel graag zouden eten. Maar ik bak liever gewoon als ik er zelf zin in heb... dat is trouwens best vaak :D

Groetjes,
Wil
Lekkermelig.nl: Pizza, brood en fikkie stoken!

Laatste berichten:
* Sneeuwbroodjes
* Broodbak reunie
* Desem meerzaden brood
* Boekrecensie – The Rye Baker
* Almverhalen – Boerenbrood

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 20 dec 2020, 12:38

lekkermelig schreef:
zo 20 dec 2020, 12:29
Ja Red,

Je moet zeker niet gaan bakken om rijk te worden. Het is zelfs de vraag of je er überhaupt serieus wat mee kan verdienen. Maar dat wis je natuurlijk allang al :-) Wel leuk dat je zo je hobby kan bekostigen.
Heb ik zelf ook wel eens aan zitten denken, de oven heeft capaciteit genoeg, en er zijn genoeg mensen in de buurt die dat brood wel graag zouden eten. Maar ik bak liever gewoon als ik er zelf zin in heb... dat is trouwens best vaak :D

Groetjes,
Wil
Echt he!. Bakkerij als bedrijf is gewoon centen werk als je maar genoeg verkoopt verdien je wat.
Ik bak voor vrienden en de buren en ze weten dat als ik geen bericht doe dat ik niet wat bak!.
Dat geeft mij de volledige vrijheid en ook feedback op mijn producten.

Red
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Victory
Opboller
Berichten: 212
Lid geworden op: wo 11 mar 2020, 16:42

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Victory » zo 20 dec 2020, 18:24

lekkermelig schreef:
zo 20 dec 2020, 12:29
Je moet zeker niet gaan bakken om rijk te worden. Het is zelfs de vraag of je er überhaupt serieus wat mee kan verdienen.
Je kunt als hobby Bakker denk ik best wel iets verdienen, geen uurloon natuurlijk 😆. Gewoon supermarkt prijzen e.d. aanhouden. Dat is meer dan redelijk! Dan verdien je wellicht al je eigen ingrediënten terug en je hebt een dag lol 😎
RedYssel schreef:
zo 20 dec 2020, 12:38
Echt he!. Bakkerij als bedrijf is gewoon centen werk als je maar genoeg verkoopt verdien je wat.
Ik bak voor vrienden en de buren en ze weten dat als ik geen bericht doe dat ik niet wat bak!.
Dat geeft mij de volledige vrijheid en ook feedback op mijn producten.
Niemand wil belachelijk veel voor een brood betalen natuurlijk 😬..

Volledig logisch toch bakken wanneer jij zin erin hebt. Hobby is hobby. Als ik ga bakken vraag ik nog wel eens een enkeling of ze wat willen, maar ook alleen als ik daar zin in heb. Ik mis alleen een groter formaat oven. Gisteren 8 broden voor bij de kerstkaart gebakken. IPV in 4x had ik het liever in 2x gedaan. Het is wel gelukt en goed ook 🤩. Dan is jouw oven toch een stuk leuker. 😜
Groetjes Victory

Domino mix 5 spiraalkneder
Ik bak in een 90cm fornuis oven

Ik bak veel met gist of desem/gist maar net waar ik zin in heb.

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 20 dec 2020, 20:59

Klopt ben echt heel blij met de oven gewoon super werkt t. 3 broden tegelijkertijd inschieten per plank kan er 6 per etage bakken en dan nog een stoombak er in. Gebruik nooit meer dan 2 ovens omdat er per Afgekneed deeg nooit minder dan 20 zit wat mij de speling geeft om een derde deeg dus in de eerste oven te bakken. Was natuurlijk mooi gevonden en ik heb er de ruimte voor voor ieder ander die het echt mooi vind is de rofco de ultieme oplossing!.

Red
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Victory
Opboller
Berichten: 212
Lid geworden op: wo 11 mar 2020, 16:42

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Victory » zo 20 dec 2020, 23:54

RedYssel schreef:
zo 20 dec 2020, 20:59
voor voor ieder ander die het echt mooi vind is de rofco de ultieme oplossing!.
Ook daar moet je ruimte voor hebben 😅
Als ik hier naar de stad ga kom ik langs een huis met een schuur (huis wordt al tijden verbouwd) en dan droom ik weg dat die vrijstaande vervallen schuur omgebouwd zou mogen worden tot mijn eigen Mini bakkerij 😍.... Droom droom droom.... Met een dikke rofco oid en een extra grote kneder en een echte rijskast voor desem en een voor gist, mooie werkbank.. ach ja dromen is niet verboden 😜.....

Een dikke aanbouw voor dit huis zou ook mogen 😆 gaat alleen nooit gebeuren natuurlijk... Tot die tijd staan mijn keuken, bijkeuken en voorraadkast stampvol 🤣 en draait de gasfornuis oven (die ook best groter en beter mag 🤣) overuren

Groet Victory
Groetjes Victory

Domino mix 5 spiraalkneder
Ik bak in een 90cm fornuis oven

Ik bak veel met gist of desem/gist maar net waar ik zin in heb.

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » di 22 dec 2020, 21:24

Die oven moet nog wel lukken en een leuk kbedertje misschien ook wel. Misschien moet ik ook verhuizen naar de schuur met de micro bakkerij. Dan volledig isoleren en goede werkbank etc.

Red
Laatst gewijzigd door Anna op di 22 dec 2020, 21:28, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: quoten van een voorgaand bericht is overbodig
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Victory
Opboller
Berichten: 212
Lid geworden op: wo 11 mar 2020, 16:42

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Victory » di 22 dec 2020, 22:33

RedYssel schreef:
di 22 dec 2020, 21:24
Die oven moet nog wel lukken en een leuk kbedertje misschien ook wel. Misschien moet ik ook verhuizen naar de schuur met de micro bakkerij. Dan volledig isoleren en goede werkbank etc.

Red
Scheelt dat je er de ruimte voor hebt 😉
Je zou het je Mencave kunnen noemen 😜

Al ben ik meer voor bakhok🤣 anders voel ik mij zo buitengesloten 🤪
Groetjes Victory

Domino mix 5 spiraalkneder
Ik bak in een 90cm fornuis oven

Ik bak veel met gist of desem/gist maar net waar ik zin in heb.

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 24 dec 2020, 16:09

Afbeelding
Afbeelding
Blonde spelt met tarwezemelen. En tarwe bollen gesorteerd en blanco
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 24 dec 2020, 17:20

Ook een eerste...Afbeelding
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 26 dec 2020, 16:22

Afbeelding
Afbeelding
Blonde broden en meergranen broden
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Bantam » za 26 dec 2020, 18:04

Die zien er heerlijk uit.
Om honger van te krijgen door naar de foto's te kijken.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 330
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 26 dec 2020, 21:33

Dankje Bantam

Red
Passie voor de ambacht!.

Gebruikersavatar
Victory
Opboller
Berichten: 212
Lid geworden op: wo 11 mar 2020, 16:42

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Victory » za 26 dec 2020, 23:41

Lekker bezig Red!
Alles voor je gezin of ook om "uit te delen"?

Ik zit nu ook in Twente bij familie... Bij gebrek aan broodbakspullen maar het bos in gegaan 😆 de keuken is toch lekkerder 😅
Groetjes Victory

Domino mix 5 spiraalkneder
Ik bak in een 90cm fornuis oven

Ik bak veel met gist of desem/gist maar net waar ik zin in heb.

Plaats reactie