Pagina 2 van 2

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: za 18 apr 2020, 13:27
door RedYssel
Ik heb deze Koopmans t65 gewoon van het werk kunnen kopen anders had ik nu nog niks, Hoop dat t snel beter word!

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: za 18 apr 2020, 13:53
door Rik59
Beetje snuffelen hier en daar en dan neem je wel wat mee... :D :D

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: za 18 apr 2020, 19:26
door WesleyNL
Ik weet niet if je in de buurt woont van Amsterdam maar volgens mij heeft de sligro veel van koopmans op voorraad.

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: zo 19 apr 2020, 10:23
door RedYssel
Hmm heb wel Sligro in de buurt kom uit Overijssel dus Amsterdam is niet 123 om de hoek

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: zo 19 apr 2020, 10:27
door RedYssel
Afbeelding
Meergranen desem 20% vk meel 20% molen meergranen mix 60% t65 havervlokken, zonnepit, lijnzaad, sesam zaden mix op vloer

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: zo 19 apr 2020, 11:47
door WesleyNL
Wellicht de moeite waard om er even een kijkje te nemen als daar ook een sligro in de buurt is.

Mooie broodjes hoor!
Laat ze smaken :-)

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: wo 29 apr 2020, 19:29
door RedYssel
Afbeelding

Heel ruw opengebakken vind het zelf wel mooi!.

100% franse bloem 70%water 30 %desem

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: wo 29 apr 2020, 22:05
door lekkermelig
Bijna ontploft :-) maar ik vind hem mooi!

Wil

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: do 27 aug 2020, 16:41
door RedYssel
Ayay het is even geleden maar we hebben de smaak nog steeds te pakken 2 blonde bollen van week beide vergelijkbaar receptuur maar bovenste is 65 en onderste 70% hydratarief!.Afbeelding
Afbeelding

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: wo 09 sep 2020, 11:34
door RedYssel
Afbeelding
Nieuw mandje! Authentiek tarwebrood van 600gr aan de punt gezet 40 min rust en daarna opgemaakt rijs 40 min buiten 75 min koelkast 30 min bakken op voorverwarmde oven 250 terugdraaien 240 in een Dutch oven aka braadpan


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: vr 11 sep 2020, 17:16
door Passion for Italy
Wat is het baksel met de chocoladetopping ? Ziet er heerlijk uit. De rest trouwens ook !

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: vr 11 sep 2020, 18:37
door RedYssel
Passion for Italy schreef:
vr 11 sep 2020, 17:16
Wat is het baksel met de chocoladetopping ? Ziet er heerlijk uit. De rest trouwens ook !
Hey Passion!.

Dit is een bannatonne met bananen suikerbrood!. Een aangepast recept van fries suikerbrood. Hiervoor minder suiker gebruikt en bananen compund gebruikt. Zou ook prima kunnen met een puree hoe dit in de verhoudingen gaat weet ik niet. geconfijte banaanen chips er bij door gedraaid op de vulling. Aanpunten rust opbollen na rijs en dan bakken!.

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: wo 16 sep 2020, 11:23
door RedYssel
Afbeelding
Weer lekker aan het bakken geweest!. Aan het testen met poolish. 25% voordeeg op de bloem. Met 0.3%gist op de 1/1 water bloem!. De voordelen van desem zonder de nadelen in mijn opinie!.

Re: Bakken met Red 2020

Geplaatst: vr 18 sep 2020, 18:01
door RedYssel
Afbeelding
Afbeelding
60% vk meel 10% roggebloem 30% t65 met een hydratatie van 72% opnieuw een poolish gebruik die 25% van de meel/bloem inhoud!.