Uit Een Boek over Brood van Issa Niemeijer
3e poging: best goed gelukt toch? We gaan straks proeven...
Baquette à l'ancienne
- ChrisWbD150
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 17
- Lid geworden op: za 26 dec 2020, 00:54
- RedYssel
- Deegroller
- Berichten: 352
- Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34
- Elizabet
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 24
- Lid geworden op: wo 29 apr 2020, 20:09
Re: Baquette à l'ancienne
Leuk! Ik oefen voorlopig nog even op Issa’s baguette tradition voor ik me aan deze durf te wagen.. heb je ook een foto van t kruim gemaakt toevallig?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
- ChrisWbD150
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 17
- Lid geworden op: za 26 dec 2020, 00:54
Re: Baquette à l'ancienne
Deze baquette is makkelijker dan de tradition, dus je kan het zeker ook met deze proberen!