De baksels van Riccardo

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
riccardough
Stofhapper
Berichten: 3
Lid geworden op: vr 12 feb 2021, 17:39

De baksels van Riccardo

Bericht door riccardough » do 11 mar 2021, 21:32

Hier ben ik, wat foto's van mijn eerste en tweede baksel met een Rofco B20.

Eerste baksessie, ik wilde het verschil in koken op de drie niveaus zien
Afbeeldingbuiten by Riccardo Samperna, on Flickr

Afbeeldingbinnen by Riccardo Samperna, on Flickr

Tweede baksessie, hetzelfde brood recept gevolgd
AfbeeldingIMG_4301 by Riccardo Samperna, on Flickr

en hamburgerbroodjes
AfbeeldingIMG_4304 by Riccardo Samperna, on Flickr

Gebruikersavatar
Bantam
Opboller
Berichten: 197
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24

Re: De baksels van Riccardo

Bericht door Bantam » do 11 mar 2021, 21:48

Mooie collectie van mooie broden.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Gebruikersavatar
oudbakken
Deegroller
Berichten: 289
Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16

Re: De baksels van Riccardo

Bericht door oudbakken » do 11 mar 2021, 22:07

zou trek krijgen van die mooie broden :thumbup: :thumbup: :thumbup: .
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Riccardo

Bericht door hjeverts » vr 12 mar 2021, 09:55

Mooie broden Riccardo! :)
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Plaats reactie