Hier ben ik, wat foto's van mijn eerste en tweede baksel met een Rofco B20.
Eerste baksessie, ik wilde het verschil in koken op de drie niveaus zien
buiten by Riccardo Samperna, on Flickr
binnen by Riccardo Samperna, on Flickr
Tweede baksessie, hetzelfde brood recept gevolgd
IMG_4301 by Riccardo Samperna, on Flickr
en hamburgerbroodjes
IMG_4304 by Riccardo Samperna, on Flickr
De baksels van Riccardo
- riccardough
- Stofhapper
- Berichten: 3
- Lid geworden op: vr 12 feb 2021, 17:39
- Bantam
- Deegroller
- Berichten: 270
- Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24
- Contacteer:
Re: De baksels van Riccardo
Mooie collectie van mooie broden.
""" WATER + DESEM + BLOEM + TIJD + BROODBAKFORUM """
- oudbakken
- Deegroller
- Berichten: 292
- Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16
Re: De baksels van Riccardo
zou trek krijgen van die mooie broden .
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: De baksels van Riccardo
Mooie broden Riccardo!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist