baquettes
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: baquettes
Mooie broden Herman
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- Melinda
- Meesterbakker
- Berichten: 2269
- Lid geworden op: za 12 jan 2013, 17:29
- Locatie: Soest
Re: baquettes
Mooie baguettes.
Kneders: Bear Teddy Varimixer | Rofco N15 | KitchenAid KSM 7580 | Ovens: Rofco B40 | Miele Heteluchtoven
:-) Mijn foto's
:-) Mijn foto's
- RedYssel
- Deegroller
- Berichten: 352
- Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34
- Don
- Stofhapper
- Berichten: 2
- Lid geworden op: di 16 mar 2021, 15:58
Re: baquettes
Die zien er heerlijk uit!!
- Bakfietser
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 5
- Lid geworden op: wo 17 mar 2021, 11:26
Re: baquettes
O wow! Die zijn mooi zeg! Zou ik je recept mogen? Mijn baguettes zijn vooralsnog steevast 'lekker maar lellek'...
Hoe laat je ze rijzen? Gewoon tussen rijsdoek?
Hoe laat je ze rijzen? Gewoon tussen rijsdoek?
- Erik van Dijk
- Jongste bediende
- Berichten: 36
- Lid geworden op: za 20 mar 2021, 11:38
Re: baquettes
Prachtige baguettes zeg, die wil ik ook wel eens maken! Als je het recept wilt delen, heel graag!
- hermanb
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 12
- Lid geworden op: di 26 jan 2021, 14:57
Re: baquettes
Het recept van het brood op de foto is niet van mij, maar van Hans Heiloo (the bakery institute). Kun je gewoon vinden/bekijken op youtube (met een filmpje van 10 minuten uitleg).
Ik laat de baquettes rijzen tussen bakpapier. Zie de foto's op de website : uitdekeukenvanarden. Daar staan trouwens ook meerdere alternatieve recepten voor lekker stokbrood.
Maar alle recepten/foto's/video's ten spijt zul je in de eigen keuken toch zelf - door regelmatig voelen - moeten bepalen of je bij het vormen van de broden voldoende spanning hebt ingebracht en wanneer de tijd daar is om de broden in de oven te schuiven (beter te vroeg dan te laat, als je flinke 'oren' wilt)
Ik laat de baquettes rijzen tussen bakpapier. Zie de foto's op de website : uitdekeukenvanarden. Daar staan trouwens ook meerdere alternatieve recepten voor lekker stokbrood.
Maar alle recepten/foto's/video's ten spijt zul je in de eigen keuken toch zelf - door regelmatig voelen - moeten bepalen of je bij het vormen van de broden voldoende spanning hebt ingebracht en wanneer de tijd daar is om de broden in de oven te schuiven (beter te vroeg dan te laat, als je flinke 'oren' wilt)
- AnneMarie63
- Jongste bediende
- Berichten: 38
- Lid geworden op: di 29 sep 2015, 19:32
Re: baquettes
Heel mooi!