Baksels van Sylvia
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Baksels van Sylvia
Hier alvast wat beginners baksels voor ik lid werd van dit forum.
Stokbrood voor bij de gourmet op eerste paasdag.
Stokbrood voor bij de gourmet op eerste paasdag.
Laatst gewijzigd door syl1612 op di 13 apr 2021, 15:49, 1 keer totaal gewijzigd.
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Baksels van Sylvia
Welkom!
Pas na 5 berichten kun je ook een foto van je baksels plaatsen. Nog even doorbijten dus.
Pas na 5 berichten kun je ook een foto van je baksels plaatsen. Nog even doorbijten dus.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Niet bij brood alleen....
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Dank je wel voor je bericht.papagena schreef:Welkom!
Pas na 5 berichten kun je ook een foto van je baksels plaatsen. Nog even doorbijten dus.
Was al aan het Google wat ik fout deed met Flickr
Laatst gewijzigd door syl1612 op di 13 apr 2021, 16:02, 1 keer totaal gewijzigd.
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Baksels van Sylvia
Via Flickr zou al wel mogelijk moeten zijn voordat je 5 berichten geplaatst hebt. Hier is ook al een topic over geweest op dit forum
Verder misschien handig om je tapatalk onderschrift uit te zetten. Ziet er altijd zo lelijk uit onder berichtjes... Hieronder een linkje naar een topic welke beschrijft hoe dit uitgezet kan worden
https://broodbakforum.nl/viewtopic.php?f=32&t=5248
Verder misschien handig om je tapatalk onderschrift uit te zetten. Ziet er altijd zo lelijk uit onder berichtjes... Hieronder een linkje naar een topic welke beschrijft hoe dit uitgezet kan worden
https://broodbakforum.nl/viewtopic.php?f=32&t=5248
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Het onderschrift staat nu uit.
Was er al naar opzoek geweest, maar niet gevonden. Nu dus wel.
Zal nog even opzoek gaan naar het Flickr topic.
Dank je wel
www.jasy.nl
Was er al naar opzoek geweest, maar niet gevonden. Nu dus wel.
Zal nog even opzoek gaan naar het Flickr topic.
Dank je wel
www.jasy.nl
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Knoflook breekbrood met Italiaanse kruiden
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Bruin brood
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Baksels van Sylvia
Zo te zien lukt het inmiddels met het plaatsen van foto's
Wat vaak wel goed werkt om bijvoorbeeld tips te krijgen met betrekking tot de gevolgde werkwijze is het plaatsen van je recept. Hierdoor kunnen anderen ook zien hoe je te werk gegaan bent
Wat vaak wel goed werkt om bijvoorbeeld tips te krijgen met betrekking tot de gevolgde werkwijze is het plaatsen van je recept. Hierdoor kunnen anderen ook zien hoe je te werk gegaan bent
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Deze gedaan via de bijlage van het forum
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Voor het eerst met Rijsmandje gewerkt en met pizzasteen.
Kerntemperatuur gaf 97 graden aan, maar was toch niet echt helemaal gaar.
Kerntemperatuur gaf 97 graden aan, maar was toch niet echt helemaal gaar.
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
En mijn eerste Suikerbrood.
Morgen proeven of hij het kan evenaarde met die van onze bakker
Morgen proeven of hij het kan evenaarde met die van onze bakker
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Eigen mengsel.
Ik zeg geslaagd[emoji2]
Ik zeg geslaagd[emoji2]
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Semolina stokbroden van Levine
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Eigen brouwsel. Poolish met melk van volkoren rode wintertarwe. Aangevuld met roggemeel, tarwemeel, lijnzaad gebroken chiazaad en havermout.
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Baksels van Sylvia
Lekker bezig geweest
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Baksels van Sylvia
Mooie bolletjes Sylvia!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Mijn eerste zuurdesembrood.
Het vormen ging niet echt. Hij zakte steeds uit.
Na de tweede rijs zo in mijn hete braadpan gestort en gebakken.
Nu het lange wachten tot het aansnijden.
Het vormen ging niet echt. Hij zakte steeds uit.
Na de tweede rijs zo in mijn hete braadpan gestort en gebakken.
Nu het lange wachten tot het aansnijden.
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Aangesneden en er heerlijk van geluncht
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Baksels van Sylvia
Ziet er niet verkeerd uit Sylvia!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Dank je. Ben bêst wel tevreden voor een eerste broodhjeverts schreef:Ziet er niet verkeerd uit Sylvia!
- syl1612
- Jongste bediende
- Berichten: 26
- Lid geworden op: ma 12 apr 2021, 09:00
Re: Baksels van Sylvia
Sûkerbôle [emoji3059]