Baksels van Hoeksche Bakker 112

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
HoekscheBakker112
Chef stoffer en blik
Berichten: 7
Lid geworden op: wo 02 jun 2021, 12:57

Baksels van Hoeksche Bakker 112

Bericht door HoekscheBakker112 »

Hallo Allemaal!

Bij deze ook een topic met mijn baksels. Ik heb lange tijd gebakken met bloem/meel van lokale molens maar ben nu overgestapt naar de Zuidmolen en Molen de Hoop qua bloem/meel. Dus ben nog beetje aan het uitzoeken wat de wateropname is.

1e baksel is Spelt Wit Desembrood
85% Duits Speltbloem
15% Duits Speltvolkorenmeel
67% hydratatie
2% Zeezout
Spelt desemstarter

Kan nog wel iets meer water hebben naar mijn gevoel.
20210609_160750[1].jpg
20210609_160848[1].jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Baksels van Hoeksche Bakker 112

Bericht door hjeverts »

Brood ziet er mooi uit Hoeksche Bakker! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Plaats reactie