Hallo Allemaal!
Bij deze ook een topic met mijn baksels. Ik heb lange tijd gebakken met bloem/meel van lokale molens maar ben nu overgestapt naar de Zuidmolen en Molen de Hoop qua bloem/meel. Dus ben nog beetje aan het uitzoeken wat de wateropname is.
1e baksel is Spelt Wit Desembrood
85% Duits Speltbloem
15% Duits Speltvolkorenmeel
67% hydratatie
2% Zeezout
Spelt desemstarter
Kan nog wel iets meer water hebben naar mijn gevoel.
Baksels van Hoeksche Bakker 112
- HoekscheBakker112
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 7
- Lid geworden op: wo 02 jun 2021, 12:57
Baksels van Hoeksche Bakker 112
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Baksels van Hoeksche Bakker 112
Brood ziet er mooi uit Hoeksche Bakker!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist