gist
Geplaatst: za 19 jul 2014, 14:55
Beste bakvrienden,
Ik bak al een paar jaar brood. Brood kopen doe ik alleen de dag na terugkomst van vakantie en dat bevestigt dan ook meteen weer de juistheid van mijn interesse. Voor het gistingsproces gebruik ik zowel gist al desem. Over gist heb ik een vraag:
Laatst las ik dat je in plaats van gist ook natriumbicarbonaat als rijsmiddel kunt gebruiken. Hoewel ik het hele internet heb afgezocht kan ik nergens iets vinden over de toepassing van hiervan. Ook met de zoekfunctie op dit forum kom ik niet verder.
Wie o wie helpt mij verder?
Dank voor antwoord.
Vriendelijke groet uit Rotterdam
Ik bak al een paar jaar brood. Brood kopen doe ik alleen de dag na terugkomst van vakantie en dat bevestigt dan ook meteen weer de juistheid van mijn interesse. Voor het gistingsproces gebruik ik zowel gist al desem. Over gist heb ik een vraag:
Laatst las ik dat je in plaats van gist ook natriumbicarbonaat als rijsmiddel kunt gebruiken. Hoewel ik het hele internet heb afgezocht kan ik nergens iets vinden over de toepassing van hiervan. Ook met de zoekfunctie op dit forum kom ik niet verder.
Wie o wie helpt mij verder?
Dank voor antwoord.
Vriendelijke groet uit Rotterdam