Bakkerformule Stokbrood met zaadjes van Levine
Geplaatst: wo 18 feb 2015, 15:18
Help! Ik ben totaal geen wiskundekrak, en een eenvoudige bakkerformule lukt bij mij nog net.
Maar nu wil ik berekenen wat de percentages zijn in het recept van "Stokbrood met zaadjes" uit het boek van Levine (p.91) om dat zo te enten op een pistolets recept dat ik verder wil omrekenen per deel (dus percentages samentellen om de af te wegen hoeveelheid per ingrediënt te weten). Ja, ik doe graag ingewikkeld
Iemand die me verder kan helpen?
Want je werkt met poolish, dus dat in verhouding met de hoeveelheid bloem van de deeg zelf?
Of moet je de bloem van de poolish en de deeg samen tellen en daarop de percentages van de andere ingrediënten uitrekenen?
Ik weet niet of ik het recept uit het boek hier zomaar mag overnemen? Iemand die het boek ook heeft thuisliggen, of kan Levine me evt. toestaan het recept hier te delen? (waar is die "tag-knop" hier..?)
Of iemand anders een goed pistolets met poolish recept dat al is omgezet?
Groetjes!
Eveline
Maar nu wil ik berekenen wat de percentages zijn in het recept van "Stokbrood met zaadjes" uit het boek van Levine (p.91) om dat zo te enten op een pistolets recept dat ik verder wil omrekenen per deel (dus percentages samentellen om de af te wegen hoeveelheid per ingrediënt te weten). Ja, ik doe graag ingewikkeld
Iemand die me verder kan helpen?
Want je werkt met poolish, dus dat in verhouding met de hoeveelheid bloem van de deeg zelf?
Of moet je de bloem van de poolish en de deeg samen tellen en daarop de percentages van de andere ingrediënten uitrekenen?
Ik weet niet of ik het recept uit het boek hier zomaar mag overnemen? Iemand die het boek ook heeft thuisliggen, of kan Levine me evt. toestaan het recept hier te delen? (waar is die "tag-knop" hier..?)
Of iemand anders een goed pistolets met poolish recept dat al is omgezet?
Groetjes!
Eveline