Poolish recepten omrekenen ... ?
Geplaatst: zo 02 okt 2016, 15:27
Hallo allen,
Misschien een rare/domme vraag: zijn recepten met een poolish makkelijk om te rekenen naar een recept zonder ?
Het is natuurlijk een beetje tegendraads maar toch; soms zie ik een leuk recept op basis van poolish maar ontbreekt de tijd om die ruste zo'n acht uur te laten fermenteren.
Is een dergelijk recept dan ook te maken op basis van gist?
(Of ben ik nou aan 't vloeken in de kerk ... ?)
Groetjes,
Jan
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Misschien een rare/domme vraag: zijn recepten met een poolish makkelijk om te rekenen naar een recept zonder ?
Het is natuurlijk een beetje tegendraads maar toch; soms zie ik een leuk recept op basis van poolish maar ontbreekt de tijd om die ruste zo'n acht uur te laten fermenteren.
Is een dergelijk recept dan ook te maken op basis van gist?
(Of ben ik nou aan 't vloeken in de kerk ... ?)
Groetjes,
Jan
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk