Wie heeft een suggestie wat hier fout zou kunnen zijn gegaan?
Dit is op het moment dat ze de oven in gingen na een Laatste rijs van 60 min.
Overrijs?
- Hans0166
- Deegkneder
- Berichten: 100
- Lid geworden op: vr 18 apr 2014, 14:17
- Locatie: Tholen
Re: Overrijs?
deeg te warm?
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Overrijs?
Helemaal mee eens Hans...Een te warm deeg gaat aanvankelijk als een speer, maar tijdens de laatste rijs/narijs begint het spontaan te scheuren en vaak zal het eenmaal in de oven geschoten, ook in elkaar zakken. ;B
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.