Nooit een probleem met het stokbrood gehad maar wat ik dan nu weer heb???
T65 gebruikt volgens recept en handelswijze van Levine, zoals gezegd nooit een probleem, altijd drie lekkere stokbroodjes...
Gisteren nog zelfde recept gemaakt, zelfde handelswijze, zelfde bloem, drie heerlijke mooie stokbroden
Ik haal de bakplaat zojuist uit de oven na de tweede rijs (een uur) en de drie broden zijn gewoon uitgevloeid...slappe pannekoeken.
Ze staan nu in de oven te bakken maar geen enkele oven rijs terwijl ze normaal bijna uit elkaar knallen. Het lijken wel pita broodjes...
Met het deeg was niks mis, mooi deegje, plakkerig maar nog net hanteerbaar zoals gewoonlijk. Rees gewoon, lekker luchtig bij het vormen etc.
Iemand enig idee wat hier mis gegaan kan zijn?

Edit: het enige wat ik zelf kan bedenken is dat het overrezen is...Normaal gooi ik er een schepje broodverbeteraar bij, dat heb ik nu achterwege gelaten...gist verhongerd, deeg weer ingezakt, weg stokbroodjes...
Niet precies hetzelfde gehandeld met een groot verschil in resultaat...
