
In mijn nieuwe keuken zou ik graag naast lekker koken ook lekker willen bakken.
Om te beginnen heb ik afgelopen zaterdag mijn wekker om 5 uur gezet om deeg te maken voor lekkere pistolets

Het recept dat ik hiervoor gebruikt heb was het volgende:
Bloem 350g
Gist 7g
Zout 7g
Zachte boter 14g
Water 225ml (lauw)
Een uurtje laten rijzen, daarna de broodjes op de bakplaat en daar nog eens een uurtje laten rijzen voor ze de oven in gingen (oven doet uit zichzelf af en toe wat stoom vrijlaten)
Voor ze de oven in gingen heb ik ze bestreken met wat ei, ik weet niet of ik dit had moeten doen.

Ze zagen er tijdens het bakken echter zo uit:

Niet echt pistolet achtig, ze zmaakten opzich prima, maar niet echt zachte binnenkant, harde buitenkant.
Wat kan ik doen om de pistolets wat beter te maken?

En kan ik het deeg bijv vanavond al in een kom doen en laten rijzen tot morgenochtend?