Hoi allemaal

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Obelix-BBQ
Jongste bediende
Berichten: 28
Lid geworden op: za 25 feb 2017, 22:29

Hoi allemaal

Bericht door Obelix-BBQ »

Ik ben al een tijdje bezig met broodbakken maar nu is het tijd om het iets serieuzer aan te gaan pakken. Soms loop ik tegen wat zaken aan waarvoor ik hier oplossingen hoop te vinden. Ik bak geen brood in de oven maar in hete as of op de kogel BBQ. Interesse gaat vooral uit naar vloerbroden, platte broden (flatbread) en verder de bijzondere broden. Alles gemaakt met vloeibare zuurdesem.

Hoop hier niet allen info vandaan te halen maar ook actief deel te nemen.
Gebruikersavatar
papagena
Moderator
Berichten: 1864
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
Locatie: Hoogeveen

Re: Hoi allemaal

Bericht door papagena »

Welkom! Laat je eens zien wat en hoe je bakt op je bbq? Vertel eens, wat bedoel je nou met vloeibare zuurdesem?
Niet bij brood alleen....
Gebruikersavatar
Obelix-BBQ
Jongste bediende
Berichten: 28
Lid geworden op: za 25 feb 2017, 22:29

Re: Hoi allemaal

Bericht door Obelix-BBQ »

Ik maak mijn desem met de verhouding 90ml water en 100gr bloem of roggemeel. Dan kun je hem gieten.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Gebruikersavatar
Edwinkooktgraag
Chef stoffer en blik
Berichten: 6
Lid geworden op: vr 24 feb 2017, 10:51

Re: Hoi allemaal

Bericht door Edwinkooktgraag »

Welkom, ik ben erg benieuwd naar je broden in de as en de bbq :D
Gebruikersavatar
Obelix-BBQ
Jongste bediende
Berichten: 28
Lid geworden op: za 25 feb 2017, 22:29

Hoi allemaal

Bericht door Obelix-BBQ »

As, BBQ en Dutch Oven(DO) baksels van Obelix-BBQ

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=ht ... are_type=t
Plaats reactie