Broodbakforum

HET forum voor enthousiaste thuisbakkers

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Gebruikersavatar
Door Dewi
#56676
Hallo allemaal,
Hier een nieuweling. Twee maanden in bezit Panasonic SD-ZB2512. Wil meer weten over brood bakken met machine. Tot nu toe is het gelukt met volkoren brood, maar niet tevreden met witbrood (kleef, te compact onderaan).
Tijd om te gaan leren van de ervarende bakkers!
Groeten,
Dewi
Gebruikersavatar
Door papagena
#56688
Welkom!
Dit is de plek om voor te stellen. Zet je vraag over je kleverige brood even op een andere plek. Er valt vast iets aan te doen. Zet bij je vraag ook direct even het gevolgde recept en vertel ook welk meel je gebruikt. Is het gewone bloem uit de supermarkt?
Maar goed, welkom hier.
Gebruikersavatar
Door Migje
#56724
Ook ik wil me voorstellen, ik ben Migje, 75 jaar oud. Ik bak al wel bijna 40 jaar brood, maar nu wil ik me gaan verdiepen in zuurdesembrood en glutenvrij...........
Gebruikersavatar
Door papagena
#56760
Ook welkom Migje. Je had jezelf best in een eigen draadje mogen voorstellen maar zo snappen we het ook wel.
Welkom!
Brood van Jasmon

Ik vind het mooie batards hoor!

Ik heb ook sinds een paar maanden een Breinler SF-[…]

Nouky stelt zich voor

Welkom Nouky :G

3-dagenbrood

Maar inderdaad, Stillekracht. Even zoeken op "[…]