Brood van Gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-SPELTBROOD met lijnzaad
40% T65 30%, volkorenspelt(Duits), 30% T150 65% Hydratatie
Met 12,5% lijnzaad door het deeg, honing en olijfolie.
40% T65 30%, volkorenspelt(Duits), 30% T150 65% Hydratatie
Met 12,5% lijnzaad door het deeg, honing en olijfolie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWE-SESAMZEBRAATJE
30% T150, 70% T65, 67% hydratatie
Sesamolie en honing
Witte en zwarte sesamzaadjes als decoratie
30% T150, 70% T65, 67% hydratatie
Sesamolie en honing
Witte en zwarte sesamzaadjes als decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUINE TARWE-GERSTEBOULE
10% volkoren gerstemeel, 20% Tarwe T150 en 70% T65, 65% hydratatie
Honing en zonnebloemolie
10% volkoren gerstemeel, 20% Tarwe T150 en 70% T65, 65% hydratatie
Honing en zonnebloemolie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Stuk voor stuk weer mooie broden gebakken...Gerrit :2th:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- Motormuis
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 52
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 11:40
Re: Brood van Gerrit
Mooie broden Gerrit.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWE-ROGGEBATARD
70% tarwe T65, 20% T150, 10% Volkoren roggemeel 64% hydratatie.
Honing en olijfolie.
70% tarwe T65, 20% T150, 10% Volkoren roggemeel 64% hydratatie.
Honing en olijfolie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWE ZWART SESAMBROOD
70% T65, 30% T150, 67% hydratatie
Honing en sesamolie.
Zwart sesamzaad als decoratie
70% T65, 30% T150, 67% hydratatie
Honing en sesamolie.
Zwart sesamzaad als decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
EN HET IS WEER WEEKEND
100% T65 64% hydratatie (incl. 1 ei)
Boter en basterdsuiker
Afgelakt met gesmolten boter
100% T65 64% hydratatie (incl. 1 ei)
Boter en basterdsuiker
Afgelakt met gesmolten boter
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-GERSTEBATARD
25% volkoren geerstemeel 10% Tarwe T150 65% T65 67% hydratatie.
Boter en honing, gerstevlokker voor de decoratie
25% volkoren geerstemeel 10% Tarwe T150 65% T65 67% hydratatie.
Boter en honing, gerstevlokker voor de decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Bioloogje
- Warme bakker
- Berichten: 659
- Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25
- Motormuis
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 52
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 11:40
Re: Brood van Gerrit
Mooi brood hè?
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Gerrit, waarom woon je niet bij mij in de straat.. :shy:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN SPELT-TARWEBOULE
25% volkorenspelt, 25% volkorentarwe (T150) 50% T65 . 66% hydratatie
Honing en sesamolie, witte en zwarte sesamzaadjes als decoratie
25% volkorenspelt, 25% volkorentarwe (T150) 50% T65 . 66% hydratatie
Honing en sesamolie, witte en zwarte sesamzaadjes als decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Ik zie het alweer Gerrit heeft zaadtekort... :shy:
Fraai hoor Gerrit!
Zeker bijna Pasen??
Fraai hoor Gerrit!
Zeker bijna Pasen??
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Weer een prachtig mooie serie Brood en broodjes Gerrit :2th:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-GERST TIJGERTJE
En natuurlijk de bollen voor het weekend...
En natuurlijk de bollen voor het weekend...
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWE MET LIJNZAAD
30% volkoren T150, 79% T65 67% hydratatie
10% lijnzaad door het deel, zonnebloemolie en honing
30% volkoren T150, 79% T65 67% hydratatie
10% lijnzaad door het deel, zonnebloemolie en honing
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Motormuis
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 52
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 11:40
Re: Brood van Gerrit
Mooi brood weer.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWE-GERSTEBATARD MET LIJNZAAD
60% Tarwe T65, 25% Gerstemeel volkoren, 15% tarwe T150 65% hydratatie
Olijfolie en honing, 10% lijnzaad door het deeg, gerstevlokken ter decoratie
60% Tarwe T65, 25% Gerstemeel volkoren, 15% tarwe T150 65% hydratatie
Olijfolie en honing, 10% lijnzaad door het deeg, gerstevlokken ter decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHT TARWE MET MAANZAAD
75% T65, 25% T150. 68% hydratatie
melk, boter en basterdsuiker
75% T65, 25% T150. 68% hydratatie
melk, boter en basterdsuiker
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHT TARWE MET MAANZAAD
(Was te laat met het plaatsen van deze sneetjes onder de foto van het hele brood.....)
(Was te laat met het plaatsen van deze sneetjes onder de foto van het hele brood.....)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Motormuis
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 52
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 11:40
Re: Brood van Gerrit
Ziet er weer goed uit.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
BRUIN TARWE POMPOENPITBROODJE
40% T150 60% T65, 68% hydratatie
Boter, honing, 10% pompoenpitten door het deeg (na de bulkrijs)
Pompoenpitten ter decoratie.
40% T150 60% T65, 68% hydratatie
Boter, honing, 10% pompoenpitten door het deeg (na de bulkrijs)
Pompoenpitten ter decoratie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Motormuis
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 52
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 11:40
Re: Brood van Gerrit
Ziet er lekker uit
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
VIERGRANENBOULE MET LIJNZAAD
35% T65 25% Volkoren gerstemeel 20% Volkoren tarwe (T150) 15% volkoren speltmeel, 5% volkoren roggemeel 66% hydratatie. 5% lijnzaad door het deeg.
Boter en bruine basterdsuiker
35% T65 25% Volkoren gerstemeel 20% Volkoren tarwe (T150) 15% volkoren speltmeel, 5% volkoren roggemeel 66% hydratatie. 5% lijnzaad door het deeg.
Boter en bruine basterdsuiker
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op do 12 apr 2018, 07:55, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Nou Gerrit...
Die gaat er volgens mij in met boter en suiker.... ;B ;B
Gerrit, heb jij een standaard afwerking van het proces???
Ik bedoel van deeg tot en met bakken?
Dit omdat ik namelijk altijd alleen de bakkersformule zie...
Die gaat er volgens mij in met boter en suiker.... ;B ;B
Gerrit, heb jij een standaard afwerking van het proces???
Ik bedoel van deeg tot en met bakken?
Dit omdat ik namelijk altijd alleen de bakkersformule zie...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WIT TARWE MET SESAM
80% T55 20% T150 67% hydratatie
Boter en basterdsuiker, witte en zwarte sesamzaadjes ter decoratie
Ik ben wat andere meelsoorten aan het uitproberen. Deze keer de T55 ipv de T65.
Kon niet echt een verschil merken.
80% T55 20% T150 67% hydratatie
Boter en basterdsuiker, witte en zwarte sesamzaadjes ter decoratie
Ik ben wat andere meelsoorten aan het uitproberen. Deze keer de T55 ipv de T65.
Kon niet echt een verschil merken.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Ik dacht gister al... waar blijft Gerrit.. tisweerfraai!!
Gerrit, heb jij een standaard afwerking van het proces???
Ik bedoel van deeg tot en met bakken?
Dit omdat ik namelijk altijd alleen de bakkersformule zie...
Gerrit, heb jij een standaard afwerking van het proces???
Ik bedoel van deeg tot en met bakken?
Dit omdat ik namelijk altijd alleen de bakkersformule zie...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Inderdaad Rik59, in grote lijnen is het proces gelijk. Ik noem verhoudingen in de formule omdat die specifiek zijn voor het betreffende brood.
Als je interese hebt wil ik het hele proces wel eens voor je op een rijtje zetten.
Als je interese hebt wil ik het hele proces wel eens voor je op een rijtje zetten.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Graag Gerrit doe maar even copy/paste... :2th: :G :2th: :G :2th:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWE
70% T55 30% T150 65% hydratatie
70% T55 30% T150 65% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Weer prachtige broden geplaatst in je eigen bakkersvitrine Gerrit. :2th:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBROOD MET STEENGEMALEN VOLKORENMEEL
60% T65 40% Volkorentarwe steengemalen van de Zuidmolen. 65% hydratatie
60% T65 40% Volkorentarwe steengemalen van de Zuidmolen. 65% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Ik dacht 't al heeft ie z'n brood nou nog niet op??
Maar ik zie het al....
Je hebt je rantsoen verdubbeld!!
Fraaie mik Gerrit...
Maarreh... ik wis nie da se ok mik me stenen bakte... is da vor de aandeelhouders van de smoelensmid???
Maar ik zie het al....
Je hebt je rantsoen verdubbeld!!
Fraaie mik Gerrit...
Maarreh... ik wis nie da se ok mik me stenen bakte... is da vor de aandeelhouders van de smoelensmid???
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Hahaha, nee Rik, ik voorzie af en toe ook familie van ‘dagelijks brood’.....
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Ooooowwwwhhhhh... de straatbakker!!! :DB2: :DB2: :DB2:
Daar hebben ze een liedje van gemaakt.. maar dan omgedraaid... Gerry Rafferty...
Daar hebben ze een liedje van gemaakt.. maar dan omgedraaid... Gerry Rafferty...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBOULE MET LIJNZAAD
60% T65 40% volkoren tarwe vd Zuidmolen 67% hydratatie
10% lijnzaad door het deeg.
60% T65 40% volkoren tarwe vd Zuidmolen 67% hydratatie
10% lijnzaad door het deeg.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZADEN EN PITTENBOULE
60% T65 40% Tarwe volkoren (de Zuidmolen), 67% hydratatie
Honing en sesamolie, 15% Pompoenpit, zonnebloempit, lijnzaad en wit en zwart sesamzaad door het deeg.
Decoratie is genoemd zadenmengsel + gerstevlokken
60% T65 40% Tarwe volkoren (de Zuidmolen), 67% hydratatie
Honing en sesamolie, 15% Pompoenpit, zonnebloempit, lijnzaad en wit en zwart sesamzaad door het deeg.
Decoratie is genoemd zadenmengsel + gerstevlokken
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op wo 25 apr 2018, 13:50, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Hij is een fabriek begonnen!! :G :G
Fraai Gerrit... ga dalijk ook wat proberen te prutsen...
Fraai Gerrit... ga dalijk ook wat proberen te prutsen...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Jij weet ook van geen ophouden zeg. Elke dag weer een nieuw creatief brood. Lekker hoor.
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-GERSTEBROOD
60% T65 25% volkoren Gerstemeel 15% T150.67% hydratatie
Boter en honing, Gerstevlokken ter decoratie.
60% T65 25% volkoren Gerstemeel 15% T150.67% hydratatie
Boter en honing, Gerstevlokken ter decoratie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBATARD MET ZWARTE SESAM
70% T65 30% T150 65% hydratatie
Zwarte sesam ter decoratie
(En natuurlijk ook nog de bekende weekendbolletjes)
70% T65 30% T150 65% hydratatie
Zwarte sesam ter decoratie
(En natuurlijk ook nog de bekende weekendbolletjes)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN MELK TARWE KNIP
(Iets te warm gesneden)
70% T65 30% T150 66% hydratatie
Boter en basterd
(Iets te warm gesneden)
70% T65 30% T150 66% hydratatie
Boter en basterd
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
VIERGRANENBATARD MET LIJNZAAD EN GEBROKEN GERSTEVLOKKEN
35% Tarwe T65 30% Tarwe volkoren 20% Spelt volkoren 10% Gerst volkoren 5% Rogge volkoren. 65% hydratatie
5% lijnzaad en 5% gebroken gerstevlokken door het deeg. Mengsel van volkorengranen met gebroken gerstevlokken ter decoratie.
35% Tarwe T65 30% Tarwe volkoren 20% Spelt volkoren 10% Gerst volkoren 5% Rogge volkoren. 65% hydratatie
5% lijnzaad en 5% gebroken gerstevlokken door het deeg. Mengsel van volkorengranen met gebroken gerstevlokken ter decoratie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Gerrit.. Gerrit... eet niet zoveel BROOD!!
Groentjes zijn ook belangrijk!!
Groentjes zijn ook belangrijk!!
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWEBROOD MET SESAM
30% volkorentarwe, 70% T65, 66% hydratatie
Boter en sesamolie, en honing
Wit en zwart sesam ter decoratie
30% volkorentarwe, 70% T65, 66% hydratatie
Boter en sesamolie, en honing
Wit en zwart sesam ter decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Gerrit als ik nou zorg dat m'n buurman gaat verhuizen...
Dan zeg ik alleen nog maar dat ik van net zoveel variatie hou... in brood dan hè...
Ik kom namelijk niet zo vaak veel verder dan die desemse vliegdekschepen en wat roggeschotels...
Dan zeg ik alleen nog maar dat ik van net zoveel variatie hou... in brood dan hè...
Ik kom namelijk niet zo vaak veel verder dan die desemse vliegdekschepen en wat roggeschotels...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Fijn dat mijn broden een inspiratiebron zijn Rik. Heb echter nooit vermoed dat ze zelfs konden leiden tot verhuisplannen (al is het van de buren.....) :D,
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Motormuis
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 52
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 11:40
Re: Brood van Gerrit
Maar serieus, je broden zien er goed uit.
Groetjes Lidy.
Groetjes Lidy.