Brood van Gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Gerrit...
Wij lussen se chraag me slachroom….
Ik ben toch blij dat ie die plaat op dat deeg uitgeprobeerd heeft want stel je voor... zo'n patroon op je blote billekes...
Dat zit nie lekker... :D, :D,
Wij lussen se chraag me slachroom….
Ik ben toch blij dat ie die plaat op dat deeg uitgeprobeerd heeft want stel je voor... zo'n patroon op je blote billekes...
Dat zit nie lekker... :D, :D,
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWEBROOD
20% Frans volkoren T150, 80% Franse bloem T55, 66% hydratatie
(In het kader van “ook een keer ‘gewoon’ brood”)
20% Frans volkoren T150, 80% Franse bloem T55, 66% hydratatie
(In het kader van “ook een keer ‘gewoon’ brood”)
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op vr 13 jul 2018, 10:08, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
BIERBOSTELBROOD
15% Zeeuws volkoren tarwe, 25% bierbostel 67,5% Franse tarwebloem T55, 55% hydratatie.
De bierbostel is 50% tarwe en 50% gerst (pils, palei en cara50). Ik heb de bostel heel gebruikt (dus niet gemalen of gehakt)
15% Zeeuws volkoren tarwe, 25% bierbostel 67,5% Franse tarwebloem T55, 55% hydratatie.
De bierbostel is 50% tarwe en 50% gerst (pils, palei en cara50). Ik heb de bostel heel gebruikt (dus niet gemalen of gehakt)
Het brood is lekker mals, zacht van structuur en erg smaakvol. Een geslaagd brood!Ben benieuwd naar de smaak....(de zoon ook, als leverancier van de bostel.......)
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op do 12 jul 2018, 22:21, 4 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Aardig project Gerrit... zeer robuust..
Je moet de volgende keer alleen wat meer factor 50 geven...
Maar wat zeg ik ook... 2 keer hetzelfde brood van Gerrit... onmogelijk!!
Gerrit.. nog een paginatje of 6 dan gaan ze je denk ik voordragen voor meesterbakker..
Je moet de volgende keer alleen wat meer factor 50 geven...
Maar wat zeg ik ook... 2 keer hetzelfde brood van Gerrit... onmogelijk!!
Gerrit.. nog een paginatje of 6 dan gaan ze je denk ik voordragen voor meesterbakker..
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WITTE STOKKEN
Recept Levine.....
(Hebben te weinig vormrijs gehad.....)
Recept Levine.....
(Hebben te weinig vormrijs gehad.....)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE WITTE BOLLETJES
Deze keer gemaakt van:
90% Duitse tarwe type 550 10% zeeuwse volkorentarwe 66% hydratatie (Melk, yoghurt, ei)
boter en basterdsuiker
Afgelakt met boter
Deze keer gemaakt van:
90% Duitse tarwe type 550 10% zeeuwse volkorentarwe 66% hydratatie (Melk, yoghurt, ei)
boter en basterdsuiker
Afgelakt met boter
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-SPELTBOULE
15% volkorenspelt 20% zeeuws volkoren 65% duits tarwe 550 65% hydratatie
Maisolie en bruine suiker
15% volkorenspelt 20% zeeuws volkoren 65% duits tarwe 550 65% hydratatie
Maisolie en bruine suiker
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Bioloogje
- Warme bakker
- Berichten: 659
- Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25
Re: Brood van Gerrit
[/quote]
Die oliebollen hoef ik nIet te oefenen.. Ik heb een kniepertjesplaat gekocht (was ik jaren naar op zoek). Dus recept en plaat moet je toch uitproberen.....[/quote]
Leuk hoor. Overigens worden ze bij ons ook tijdens de kermis verkocht. En het is altijd wel ergens kermis[emoji847]
Groetjes, Annelies
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
BRUIN TARWE SESAMBOULE
30% Zeeuws volkoren (molensteen gemalen), 70% Duits tarwe type 550, 64% hydratatie
Honing en sesamolie/boter
Deze keer handgekneed (de machine is stuk )
30% Zeeuws volkoren (molensteen gemalen), 70% Duits tarwe type 550, 64% hydratatie
Honing en sesamolie/boter
Deze keer handgekneed (de machine is stuk )
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
GERSTE-TARWEBOULE MET LIJNZAAD
33% Volkoren Gerstemeel, 67% Duitse tarwe 550, 65% hydratatie
10% lijnzaad door het deeg, honing en maisolie.
Gerstevlokken ter decoratie
33% Volkoren Gerstemeel, 67% Duitse tarwe 550, 65% hydratatie
10% lijnzaad door het deeg, honing en maisolie.
Gerstevlokken ter decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
[bTARWE MELKWIT ZADEN EN PITTENBATARD[/b]
10% zeeuws tarwe molenvolkoren, 90% Duits tarwe 550 65% hydratatie
Geroosterde zaden en pitten door het deeg (zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad en lijnzaad)
10% zeeuws tarwe molenvolkoren, 90% Duits tarwe 550 65% hydratatie
Geroosterde zaden en pitten door het deeg (zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad en lijnzaad)
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op zo 22 jul 2018, 09:46, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Gerrit groeien ze al?? De spierballen bedoel ik...
Hij hoeft vast niet naar de sportschool.. beetje kneden...
Hij hoeft vast niet naar de sportschool.. beetje kneden...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Voor mijn gevoel wel, maar met spierballen kweken is het net als met broodbakken: hoe meer geduld, hoe beter het resultaat. Voorlopig doe ik het maar hiermee:
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Wauw Gerrit...
Wat een mooie kneedmachine zeg....
'K wist nie dat die ook bestonden :G :G
Ik wed dat ie stiekum no knead maakt
Wat een mooie kneedmachine zeg....
'K wist nie dat die ook bestonden :G :G
Ik wed dat ie stiekum no knead maakt
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MELKWIT KNIP EN ROND
10% Zeeuws molenvolkoren 90% Frans T55 66% hydratatie
10% Zeeuws molenvolkoren 90% Frans T55 66% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARW MAANZAADBROODJE
20% Zeeuws molenvolkoren, 80% Duits tarwebloem 550, 66% hydratatie
Honing en boter.
20% Zeeuws molenvolkoren, 80% Duits tarwebloem 550, 66% hydratatie
Honing en boter.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- CarlaB
- Deegkneder
- Berichten: 168
- Lid geworden op: ma 27 okt 2014, 21:08
- Locatie: Aan de Zeeuwse kust
Re: Brood van Gerrit
Alweer zo’n beeldschoon broodje [emoji39]as always [emoji106]
Aga Cooker - Ankarsrum Assistent
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
- Bioloogje
- Warme bakker
- Berichten: 659
- Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25
Re: Brood van Gerrit
Sluit ik me 100 % bij aan! En dat in deze hitte, petje af!CarlaB schreef:Alweer zo’n beeldschoon broodje [emoji39]as always [emoji106]
Groetjes, Annelies
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WITTE STOKKEN
Recept van Levine
Een beetje TE voorzichtig ingesneden.....
Recept van Levine
Een beetje TE voorzichtig ingesneden.....
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Deze stokken wil ik ook gaan proberen. Waar kan ik het recept van Levine vinden?
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
https://uitdekeukenvanarden.blogspot.co ... ndex.htmlKoos de bakker schreef: ↑do 26 jul 2018, 22:29 Deze stokken wil ik ook gaan proberen. Waar kan ik het recept van Levine vinden?
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Het is het recept en de werkwijze van stokbrood-2Rik59 schreef: ↑do 26 jul 2018, 22:49https://uitdekeukenvanarden.blogspot.co ... ndex.htmlKoos de bakker schreef: ↑do 26 jul 2018, 22:29 Deze stokken wil ik ook gaan proberen. Waar kan ik het recept van Levine vinden?
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Mannen dank! De houtoven gaat dit weekeinde weer warm gestookt worden voor de stokken.
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE WITTE MELKBOLLETJES
100% Frans T55, 66% hydratatie
100% melk, afgelakt met boter
(Hoezo te warm om te bakken......In de oven is het warm! :D,
100% Frans T55, 66% hydratatie
100% melk, afgelakt met boter
(Hoezo te warm om te bakken......In de oven is het warm! :D,
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN SESAMSWIRL
25% Zeeuws volkorentarwe, 75% Frans T55, 66% hydratatie
Gedecoreerd met witte en zwarte sesamzaadjes
25% Zeeuws volkorentarwe, 75% Frans T55, 66% hydratatie
Gedecoreerd met witte en zwarte sesamzaadjes
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWEBROOD
50% Zeeuws volkoren, 50% Frans T55, 69% hydratatie
Zonnebloemolie en honing. Afgekwast met water.
50% Zeeuws volkoren, 50% Frans T55, 69% hydratatie
Zonnebloemolie en honing. Afgekwast met water.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Ik zeg niets over vakantie........l
TARWESPELTBOULE MET LIJNZAAD
25% volkoren speltmeel, 75% T55, 65% hydratatie
Olijfolie en 5% lijnzaad door het deeg. Bestoven met speltmeel
TARWESPELTBOULE MET LIJNZAAD
25% volkoren speltmeel, 75% T55, 65% hydratatie
Olijfolie en 5% lijnzaad door het deeg. Bestoven met speltmeel
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
:2th: :2th: Gerrit
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Br00dd00s
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 79
- Lid geworden op: zo 04 okt 2015, 23:35
- Locatie: Berlijn
Re: Brood van Gerrit
Mooie broden, Gerrit. Jullie zijn echte diehards om met dit weer te bakken. Ik heb het in ieder geval voorlopig opgegeven. Het is zonder de oven of het fornuis te gebruiken al ruim 29 graden in onze woning. Gelukkig kunnen wij op ons werk lunchen. Onze werkgever - mijn vriend en ik werken bij hetzelfde bedrijf - bestelt altijd brood bij een goede Berlijnse biobakker, dus de kwaliteit is ok. Al moet ik wel zeggen dat ik mijn eigen eigen brood lekkerder is.
Von meinem Handy gesendet
Von meinem Handy gesendet
Pluk de dag ...
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHT TARWEBROOD
30% Zeeuws volkoren, 70% T55, 69% hydratatie
Gedecoreerd met roggemeel
30% Zeeuws volkoren, 70% T55, 69% hydratatie
Gedecoreerd met roggemeel
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWE-GERSTEBOULE
25% volkoren gerstemeel, 25% Zeeuws volkoren, 50% T55, 69% hydratatie
Zonnebloemolie, 5% geroosterde en gehakte gerstevlokken door het deeg
Gerstevlokken ter decoratie
25% volkoren gerstemeel, 25% Zeeuws volkoren, 50% T55, 69% hydratatie
Zonnebloemolie, 5% geroosterde en gehakte gerstevlokken door het deeg
Gerstevlokken ter decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TIJGERBOULE
20% Volkoren molentarwe, 80% T55, 66% hydratatie (100% melk)
Vetstof is boter
20% Volkoren molentarwe, 80% T55, 66% hydratatie (100% melk)
Vetstof is boter
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WIT SESAMBROOD
20% Tarwe molenvolkoren, 80% T55, 70% hydratatie
60% melk/water, 10% vole yoghurt, sesamolie
Witte en zwarte sesamzaadjes ter decoratie
20% Tarwe molenvolkoren, 80% T55, 70% hydratatie
60% melk/water, 10% vole yoghurt, sesamolie
Witte en zwarte sesamzaadjes ter decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Nora
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 5
- Lid geworden op: do 02 aug 2018, 15:25
Re: Brood van Gerrit
Wauw... zit met water in mijn mond naar al die prachtige lekkere broden te kijken :G
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Vraagje, hoe plak jij de decoratie zaadjes op het brooddeeg? Gebruik je nog een plakmiddel (olie) of strooi je ze zo op het deeg? Bij mij blijven ze nooit echt goed zitten.
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Ik maak het deeg na het vormen nat met een kwastje water en rol het deeg door de zaadjes. Ik gebruik hiervoor zo’n siliconen kwast.
De enige zaadjes die zo niet blijven plakken zijn lijnzaadjes. Die gebruik ik niet meer als decoratie. Alle andere zaden gaan prima zo.
De enige zaadjes die zo niet blijven plakken zijn lijnzaadjes. Die gebruik ik niet meer als decoratie. Alle andere zaden gaan prima zo.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WEEKEND.........
15% Molenvolkoren, 85% T55, 67% hydratatie
Afgelakt met boter
15% Molenvolkoren, 85% T55, 67% hydratatie
Afgelakt met boter
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN VLECHTBROOD
25% molenvolkoren, 75% T55, 68% hydratatie
Afgekwast met H2O.
25% molenvolkoren, 75% T55, 68% hydratatie
Afgekwast met H2O.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Genoeg geoefend... nou een echte Winston...
OK je mag FF goegelen...
OK je mag FF goegelen...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Bedoel je deze Rik?
BakkerGerrit schreef: ↑za 28 okt 2017, 23:01
M'n eerste Winston.
80% T65 Emeraude 20% T150. 67% hydratatie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Hmmm…. nou heeft ie ook al in de knoop gelegen...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN VLECHTBROOD 2
25% Molenvolkoren, 75% T55, 69% hydratatie
Vlechtwerk zoals bedoeld, maar een procentje teveel vocht......
25% Molenvolkoren, 75% T55, 69% hydratatie
Vlechtwerk zoals bedoeld, maar een procentje teveel vocht......
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN VLECHTBROOD 3
25% molenvolkorentarwe, 75% T55, 67% hydratatie
Afgekwast met water
Dit was de bedoeling.(3x is sxheeprecht)
(Ben er niet kapot van....)
25% molenvolkorentarwe, 75% T55, 67% hydratatie
Afgekwast met water
Dit was de bedoeling.(3x is sxheeprecht)
(Ben er niet kapot van....)
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op wo 15 aug 2018, 09:00, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Probeer em nu maar eens uit de knoop te halen..
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
VOOR DE ACHTERBLIJVER
Op verzoek van de achterblijver een voorraadje brood de diepvries in.
Op verzoek van de achterblijver een voorraadje brood de diepvries in.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op vr 17 aug 2018, 10:44, 2 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Achterblijver?? Ga je alweer op vakantie??….
Karig maaltje... geen krentenbollen of een lekker gevuld brood met cranberries en noten...??
Achterblijvers moet je verwennen... ze zorgen voor de plantjes...
Bijna water en brood...
Karig maaltje... geen krentenbollen of een lekker gevuld brood met cranberries en noten...??
Achterblijvers moet je verwennen... ze zorgen voor de plantjes...
Bijna water en brood...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Brood is helemaal op verzoek. En ja, we gaan weer eens.......
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Zo wil ik ook wel achterblijven. Geniet ervan......
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.