Brood van Gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWE TIJGERBATARD MET LIJNZAAD
25% Volkorentarwe van de molensteen, 75% franse tarwe T55, 67% hydratatie
7,5% lijnzaad door het deeg
25% Volkorentarwe van de molensteen, 75% franse tarwe T55, 67% hydratatie
7,5% lijnzaad door het deeg
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Linda Sophia
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 6
- Lid geworden op: do 25 okt 2018, 18:23
Re: Brood van Gerrit
oh die zien er mooi uit! :2th:
- oudbakken
- Deegroller
- Berichten: 292
- Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16
Re: Brood van Gerrit
lekker :2th:
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERGRANENBOULE V5
20% Volkorentarwe vd molensteen, 10% volkorenspelt, 10% volkorengerst, 3% sojameel, 57% tarwe T65, 67% hydratatie
Roggemeel ter decoratie.
(Inmiddels 23% tarwevreemde melen en ‘t gaat nog steeds goed)
20% Volkorentarwe vd molensteen, 10% volkorenspelt, 10% volkorengerst, 3% sojameel, 57% tarwe T65, 67% hydratatie
Roggemeel ter decoratie.
(Inmiddels 23% tarwevreemde melen en ‘t gaat nog steeds goed)
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op wo 31 okt 2018, 14:56, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Gebruik jij ook rijsmandjes voor de vorm of laat je het deeg zonder mandje rijsen?
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Deze is met een rijsmandje gerezen.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Gerrit nie alles verklappen hè... als er maar gaatjes en bubbeltjes inzitten... :2th: :2th:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Ze zien er mooi bol uit [emoji106]
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
BRUIN SESAMTARWEBROOD
30% Volkorentarwe van de molensteen, 70% franse tarwe T55, 69% hydratatie (wv 10% volle yoghurt)
Sesamolie door het deeg (1%). Sesamzaadjes ter decoratie
30% Volkorentarwe van de molensteen, 70% franse tarwe T55, 69% hydratatie (wv 10% volle yoghurt)
Sesamolie door het deeg (1%). Sesamzaadjes ter decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
BRUIN TARWE KNIPBROOD
30% Volkoren van de Zuidmolensteen, 70% Franse tarwe T55, 69% hydratatie
30% Volkoren van de Zuidmolensteen, 70% Franse tarwe T55, 69% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Ziet er weer goed uit hoor [emoji106]
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
GERSTEBATARD
20% volkorentarwe van de Zuidmolensteen, 10% volkorengerst 70% Franse tarwe T55, 68% hydratatie
Olijfolie, 7,5% geroosterde gerstevlokken door het deeg, gerstevlokken als decoratie
20% volkorentarwe van de Zuidmolensteen, 10% volkorengerst 70% Franse tarwe T55, 68% hydratatie
Olijfolie, 7,5% geroosterde gerstevlokken door het deeg, gerstevlokken als decoratie
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op di 06 nov 2018, 16:29, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Nou verwacht je toch zeker niet dat ik dat monster mooi ga vinden hè... :B: :B:
:kwijl: :kwijl: :kwijl:
:kwijl: :kwijl: :kwijl:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
en ik was er nog wel zo blij mee.......
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE BOULE EN BATARD MET LIJNZAAD
25% volkoren tarwe van de Zuidmolensteen, 75% Franse tarwe T55, 68% hydratatie
7,5%. lijnzaad door het deeg, Tarwegries als decoratie
25% volkoren tarwe van de Zuidmolensteen, 75% Franse tarwe T55, 68% hydratatie
7,5%. lijnzaad door het deeg, Tarwegries als decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Ja Gerrit hij is mooi... maareh… ik zie geen glanzende bollen en het is toch bijna weekend!!
Had ik niet al eens gezegd dat je volgens mij je privé-database hier bouwt?? Ja? Dan wachten we nog op de index... :shy: :shy:
Had ik niet al eens gezegd dat je volgens mij je privé-database hier bouwt?? Ja? Dan wachten we nog op de index... :shy: :shy:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Niet zo ongeduldig Rik, de bollen worden altijd op vrijdag gebakken. Hoe verserder hoe beterder....
Gezien het aantal views doe ik het niet alleen voor mezelf.... :D,
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Inderdaad op Facebook had er wellicht al een reclame-boy naast je gestaan en had je wat kunnen verdienen..BakkerGerrit schreef: ↑vr 09 nov 2018, 10:24 Gezien het aantal views doe ik het niet alleen voor mezelf.... :D,
Het blijft prachtig om te zien Gerrit en het verveelt niet.. so keep up the good work..!! :2th: :2th:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE WITTE MELKBOLLETJES
100% Franse tarwe T55, 69% hydratatie
Deze keer met volle melk. Afgekwast met boter.
100% Franse tarwe T55, 69% hydratatie
Deze keer met volle melk. Afgekwast met boter.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Wauw... how they shine!!!
Volgens mij gebruik je autopoets Gerrit!! :DB2: :DB2:
Volgens mij gebruik je autopoets Gerrit!! :DB2: :DB2:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Zien er weer als vanouds goed uit!
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TWEEZADEN TARWE MELKBROOD
25% Volkoren tarwe vd Zuidmolensteen, 75% Franse tarwe T55, 69% hydratatie (59% volle melk, 10% volle yoghurt)
5% geroosterde zonnebloempitten en 5% lijnzaad door het deeg.
Zonnebloempitten ter decoratie.
25% Volkoren tarwe vd Zuidmolensteen, 75% Franse tarwe T55, 69% hydratatie (59% volle melk, 10% volle yoghurt)
5% geroosterde zonnebloempitten en 5% lijnzaad door het deeg.
Zonnebloempitten ter decoratie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERGRANENBOULE V6
20% Volkorentarwe vd zuidmolensteen, 15% volkorenspelt, 10% volkoren gerst, 0% soja, 55% T55, 67% hydratatie
Volkoren roggemeel ter decoratie
Deze keer de spelt verhoogd en de soja eruit. We liggen op koers
20% Volkorentarwe vd zuidmolensteen, 15% volkorenspelt, 10% volkoren gerst, 0% soja, 55% T55, 67% hydratatie
Volkoren roggemeel ter decoratie
Deze keer de spelt verhoogd en de soja eruit. We liggen op koers
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op do 15 nov 2018, 10:22, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Dat denk ik ook Gerrit... je leert het nog wel... :D, :shy: :shy: :D,BakkerGerrit schreef: ↑wo 14 nov 2018, 15:03 MEERGRANENBOULE V6
Deze keer de spelt verhoogd en de soja eruit. We liggen op koers
Als je nou een sneetje opstuurt kan ik het nog beter beoordelen.... ;K ;K
Ze worden steeds ronder!!! :2th: :2th:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN MELKBROOD
15% volkorentarwe vd Zuidmolenstaan, 85% Franse tarwe T55, 70% hydratatie (100% volle melk)
Afgekwast met leidingwater
15% volkorentarwe vd Zuidmolenstaan, 85% Franse tarwe T55, 70% hydratatie (100% volle melk)
Afgekwast met leidingwater
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERGRANENBOULE V7
20% Volkorentarwe vd zuidmolensteen, 15% volkorengerst, 10% volkoren spelt, 0% soja, 55% T55, 67% hydratatie
Volkoren roggemeel ter decoratie
Deze keer de gerst verhoogd ipv de spelt zoals bij V6
20% Volkorentarwe vd zuidmolensteen, 15% volkorengerst, 10% volkoren spelt, 0% soja, 55% T55, 67% hydratatie
Volkoren roggemeel ter decoratie
Deze keer de gerst verhoogd ipv de spelt zoals bij V6
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHT TARWBROOD MET LIJNZAAD KNIP EN ROND
25% Volkoren tarwe vd molensteen, 75% Franse tarwe T55, 70% hydratatie
7,5% lijnzaad door het deeg.
25% Volkoren tarwe vd molensteen, 75% Franse tarwe T55, 70% hydratatie
7,5% lijnzaad door het deeg.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Je gebeden zijn verhoord Gerrit :D, :D,
Moest wel een paar keer naar het plaatje kijken (knip en rond) en ik dacht hier klopt iets niet... ;K ;K
Volgende keer eerst de tekst lezen... :2th: :2th:
Moest wel een paar keer naar het plaatje kijken (knip en rond) en ik dacht hier klopt iets niet... ;K ;K
Volgende keer eerst de tekst lezen... :2th: :2th:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Goed gedaan Gerrit. Jouw broden zijn altijd zo mooi gevorm/opgemaakt. Mijn complimenten.... [emoji106]
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE TIJGERBROOD
15% volkorentarwe vd molensteen, 85% T55, 69% hydratatie
15% volkorentarwe vd molensteen, 85% T55, 69% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE MAANZAAD- & SESAMZAADBOLLETJES
100% Franse tarwe T55, 67% hydratatie.
Sesam- en maanzaad als decoratie.
Ja, ook op “Black Friday” worden de weekendbolletjes gebakken....
100% Franse tarwe T55, 67% hydratatie.
Sesam- en maanzaad als decoratie.
Ja, ook op “Black Friday” worden de weekendbolletjes gebakken....
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-GERSTEBOULE MET LIJNZAAD
20% volkorengerstemeel, 25% volkoren tarwe vd molensteen, 55% Franse tarwe T55, 67% hydratatie
Gerstevlokken als decoratie
20% volkorengerstemeel, 25% volkoren tarwe vd molensteen, 55% Franse tarwe T55, 67% hydratatie
Gerstevlokken als decoratie
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op di 27 nov 2018, 10:11, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 4006
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Mooi broodje!
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WIT TARWE SESAMBROOD
10% volkorentarwe vd molensteen, 90% Franse tarwe T55, 68% hydratatie
2% sesamolie door het deeg.
Witte en zwarte sesamzaadjes als decoratie
10% volkorentarwe vd molensteen, 90% Franse tarwe T55, 68% hydratatie
2% sesamolie door het deeg.
Witte en zwarte sesamzaadjes als decoratie
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op wo 28 nov 2018, 18:44, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Mag dat nog Gerrit... zwarte zaadjes?? :2th: :2th:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Ik bedoel natuurlijk “Roetveegsesamzaadjes”.......
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERGRANENBOULE V8
12,5% volkorenspelt, 12,5% volkorengerst, 25% volkorentarwe (vd molensteen) 50% Franse tarwe T55, 67% hydratatie
iets te warm gesneden.....
12,5% volkorenspelt, 12,5% volkorengerst, 25% volkorentarwe (vd molensteen) 50% Franse tarwe T55, 67% hydratatie
iets te warm gesneden.....
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTE TARWEVLECHT MET LIJNZAAD
15% Volkorentarwe vd molensteen, 85% Franse tarwe T55, 69% hydratatie (melk)
8% lijnzaad door het deeg. Afgelakt met boter.
15% Volkorentarwe vd molensteen, 85% Franse tarwe T55, 69% hydratatie (melk)
8% lijnzaad door het deeg. Afgelakt met boter.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN ZADEN EN PITTENBROOD MET YOGHURT
25% volkorentarwe vd molensteen, 75% Franse tarwe T55, 69% hydratatie (wv 10% volle yoghurt)
5% geroosterde pompoenpitten en 5% lijnzaad door het deeg.
Pompoenpitten als decoratie.
25% volkorentarwe vd molensteen, 75% Franse tarwe T55, 69% hydratatie (wv 10% volle yoghurt)
5% geroosterde pompoenpitten en 5% lijnzaad door het deeg.
Pompoenpitten als decoratie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWE ROGGEBROOD MET YOGHURT
25% volkorentarwe vd molensteen, 5% volkoren roggemeel, 70% Franse tarwebloem T55, 68% hydratatie wv 10% volle yoghurt
Olijfolie als vetstof (3%) Roggemeel als decoratie
25% volkorentarwe vd molensteen, 5% volkoren roggemeel, 70% Franse tarwebloem T55, 68% hydratatie wv 10% volle yoghurt
Olijfolie als vetstof (3%) Roggemeel als decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Knap van Gerrit hè.... al die verschillende broodjes...
Maar nog knapper vind ik eigenlijk dat ie het iedere keer ook weer durft op te eten!! CHAPEAU Gerrit!! :2th: :2th:
Maar nog knapper vind ik eigenlijk dat ie het iedere keer ook weer durft op te eten!! CHAPEAU Gerrit!! :2th: :2th:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- oudbakken
- Deegroller
- Berichten: 292
- Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16
Re: Brood van Gerrit
wat een mooie broden bak jij daar allemaal WHAAAA :2th: :2th:
anders dan mij zelf ik blijf nog ff bij een volkoren busbrood :shy:
maar wat niet is kan komen.
anders dan mij zelf ik blijf nog ff bij een volkoren busbrood :shy:
maar wat niet is kan komen.
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE WITTE TARWEBOLLEN
10% volkorentarwe vd molensteen,90% Franse tarwe T55, 68% hydratatie (melk)
Afgelakt met boter
10% volkorentarwe vd molensteen,90% Franse tarwe T55, 68% hydratatie (melk)
Afgelakt met boter
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Hoh... wat glimmen ze weer hè... verblindend gewoon...
Laat ze smaken Gerrit!!
Wel een beetje groot voor pepernoten niet??
Laat ze smaken Gerrit!!
Wel een beetje groot voor pepernoten niet??
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
CROISSANTS
100%Franse tarwe T55, 54% hydratatie, 10% suiker, 1,5% gist, 5% boter, 1,8% zout
50% “toerboter”
Vrijdag het deeg gezet, zaterdag de korst getoerd, zondag de croissants gerold en afgebakken.
Tussendoor het deeg in de koeling van 3°C.
Het is klikovulling:
Te kort gerezen en te kort gebakken. Kon ook nog iets dunner uitgerold......
Maar voor de eerste poging..........
100%Franse tarwe T55, 54% hydratatie, 10% suiker, 1,5% gist, 5% boter, 1,8% zout
50% “toerboter”
Vrijdag het deeg gezet, zaterdag de korst getoerd, zondag de croissants gerold en afgebakken.
Tussendoor het deeg in de koeling van 3°C.
Het is klikovulling:
Te kort gerezen en te kort gebakken. Kon ook nog iets dunner uitgerold......
Maar voor de eerste poging..........
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBROOD MET LIJNZAAD EN YOGHURT
25% volkoren tarwemeel vd molensteen, 75% Franse tarwebloem T55, 69% hydratatie (wv10% volle yoghurt)
8% lijnzaad door het deeg.
Afgekwast met eau potable.
25% volkoren tarwemeel vd molensteen, 75% Franse tarwebloem T55, 69% hydratatie (wv10% volle yoghurt)
8% lijnzaad door het deeg.
Afgekwast met eau potable.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE SPELT BATARD
20% Duitse volkorenspelt, 15% volkorentarwe vd molensteen, 65% Franse tarwe T55, 68% hydratatie
Gedecoreerd met roggebloem
20% Duitse volkorenspelt, 15% volkorentarwe vd molensteen, 65% Franse tarwe T55, 68% hydratatie
Gedecoreerd met roggebloem
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE SPELT BUSBROOD
20% Duitse volkorenspelt, 15% volkorentarwe vd molensteen, 65% Franse tarwe T55, 68% hydratatie
Gedecoreerd met roggebloem.
(Hetzelfde recept als de tarwe speltbatard van een paar dagen terug)
20% Duitse volkorenspelt, 15% volkorentarwe vd molensteen, 65% Franse tarwe T55, 68% hydratatie
Gedecoreerd met roggebloem.
(Hetzelfde recept als de tarwe speltbatard van een paar dagen terug)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Je bent de laatste tijd mooi en lekker bezig Gerrit :2th: ...ga vooral zo door.
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE TARWE/SPELT MELKBOLLETJES
15% Volkorenspeltmeel, 85% Franse tarwe T55, 69% hydratatie (volle melk)
Afgeglimd met boter.
(tevens even het formaat geprobeerd voor een klein bolletje
15% Volkorenspeltmeel, 85% Franse tarwe T55, 69% hydratatie (volle melk)
Afgeglimd met boter.
(tevens even het formaat geprobeerd voor een klein bolletje
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit