Ik ben nieuw op het forum. Een account aanmaken ging moeilijk. Ik gebruikte als email adres ……@outlook.com en dat wordt waarschijnlijk niet geaccepteerd, Ik heb het nu gedaan met ……@gmail.com en dat ging prima.
Ik bak al enige tijd brood met wisselend succes en hoop in het forum wat extra bij te leren.
Alvast bedankt voor jullie info.
Ad
Even voorstellen. Ad de Pagter
- AddeP
- Stofhapper
- Berichten: 4
- Lid geworden op: di 06 nov 2018, 15:27
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Even voorstellen. Ad de Pagter
Ha Ad welkom...
Dat dachten wij nou ook..... maar je ziet we zitten hier nog steeds.... :D, :D,
Hmm... het valt nogal mee... er zijn er die wel wat wijzer worden :shy: :shy:
We hopen dat je broodjes gaan glanzen!!
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Even voorstellen. Ad de Pagter
Welkom Ad, het is met broodbakken een kwestie van veel lezen, veel doen, hulp vragen en langzaam maar zeker beter worden.
Niet bij brood alleen....
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Even voorstellen. Ad de Pagter
Welkom Ad!