Broodbakforum

HET forum voor enthousiaste thuisbakkers

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gebruikersavatar
Door Rougedebordeaux
#63570
Al mijn broden komen uit het gietijzeren panneke, gaat perfect. :D
Levain oftewel de starter heeft een water/bloem verhouding van 65%
Het uiteindelijke deeg 75%
Zingen doe ik ook,maar kneden niet echt. Lichtjes paar keer slap&fold met tussendoor wat rust tot deeg er mooi uitziet
En dan heeeel veel rust bij 8a 10 graden .
Het weer is hier perfect daarvoor snachts ,dus gaat het fijn naar buiten. :lol:
Gebruikersavatar
Door Levinebaktbrood
#64157
Mooi brood :2th: .

Verzoek: wil je volgende keer kleinere foto's plaatsen?
Brood van Gerrit

TARWEBOULE/BATARD MET LIJNZAAD, CHIAZAAD EN ZWART[…]

Hallo allemaal

Welkom Marcel, Waarom kneed je je deeg niet met de[…]

Bakken in een houtoven

Netjes Koos! :2th:

Paasstol

DAT zijn mooie stollen👍 Is nog even tot de kerst, […]