Brood van Gerrit
- Koos de bakker
- Deegroller
- Berichten: 297
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29
Re: Brood van Gerrit
Een goed begin van een lekker weekend. [emoji106][emoji39]
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBROOD MET MAANZAAD
35% volkorentarwe vd molensteen, 65% franse tarwebloem T55, 70% hydratatie
Maanzaad ter decoratie.
35% volkorentarwe vd molensteen, 65% franse tarwebloem T55, 70% hydratatie
Maanzaad ter decoratie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
BRUINE TIJGERBOULE
25% volkorentarwe, 75% tarwebloem T55, 68% hydratatie
Tijgerpap van rijstebloem en paneermeel
25% volkorentarwe, 75% tarwebloem T55, 68% hydratatie
Tijgerpap van rijstebloem en paneermeel
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op do 28 mar 2019, 10:21, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Miepj
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 17
- Lid geworden op: di 12 feb 2019, 21:03
Re: Brood van Gerrit
Wat een mooierd!
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
BRUINBROOD MET LIJNZAAD
35% volkorentarwe vd molensteen, 65% franse tarwebloem T55, 68% hydratatie
8% lijnzaad door het deeg. Afgekwast met water
35% volkorentarwe vd molensteen, 65% franse tarwebloem T55, 68% hydratatie
8% lijnzaad door het deeg. Afgekwast met water
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Het lukte gisteren niet deze foto onder het tarwebroodje met lijnzaad te plaatsen.....
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBOULE/BATARD MET CHIAZAAD
35% volkorentarwe vd molensten, 65% tarwebloem T55, 70% hydratatie
8% chiazaad door het deeg, chiazaad ter decoratie
35% volkorentarwe vd molensten, 65% tarwebloem T55, 70% hydratatie
8% chiazaad door het deeg, chiazaad ter decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WITBROOD
10% volkorentarwemeel, 90% Franse tarwebloem T55, 71% hydratatie
Afgeglansd met boter
10% volkorentarwemeel, 90% Franse tarwebloem T55, 71% hydratatie
Afgeglansd met boter
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- brood daar zit wat in
- Meesterbakker
- Berichten: 1855
- Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
- Locatie: Regio Utrecht
Re: Brood van Gerrit
Ben toch altijd jaloers op je mooie broden en ze blijven schattig die busbroodjes.
Hier ontbreekt het aan tijd.
Maar morgen heb ik misschien een kansje om te bakken :-)
Hier ontbreekt het aan tijd.
Maar morgen heb ik misschien een kansje om te bakken :-)
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Leuk om te horen Marja! En ja, ik heb tijd genoeg om te bakken
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- brood daar zit wat in
- Meesterbakker
- Berichten: 1855
- Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
- Locatie: Regio Utrecht
Re: Brood van Gerrit
Goed zo! En aan het brood te zien heb je er plezier in :2th:
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN DONKER MEERGRANENBATARD
25% volkorentarwe, 20% volkorenspeltmeel, 5% volkoren roggemeel, 50% Tarwebloem T55, 71% hydratatie
Honing en olijfolie. Roggebloem ter decoratie
25% volkorentarwe, 20% volkorenspeltmeel, 5% volkoren roggemeel, 50% Tarwebloem T55, 71% hydratatie
Honing en olijfolie. Roggebloem ter decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
En zo ziet mn donker meergranenbatard er van binnen uit......l
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Mooi Gerrit :2th:
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE POMPOENPIT SESAMBOULE
30% volkorentarwe, 70% Tarwebloem T55, 70% hydratatie
6% geroosterde pompoenpitten en 4% geroosterde witte en zwarte sesam door het deeg.
Pompoenpitten en witte sesamzaadjes ter decoratie
30% volkorentarwe, 70% Tarwebloem T55, 70% hydratatie
6% geroosterde pompoenpitten en 4% geroosterde witte en zwarte sesam door het deeg.
Pompoenpitten en witte sesamzaadjes ter decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWE GERSTEBROOD MET LIJNZAAD
50% tarwebloem T55, 35% volkoren tarwemeel, 15% volkoren gerstemeel, 68% hydratatie
1,5% donker gerstemoutmeel, 8% lijnzaad door het deeg, honing en olijfolie.
Afgelakt met leidingwater.
50% tarwebloem T55, 35% volkoren tarwemeel, 15% volkoren gerstemeel, 68% hydratatie
1,5% donker gerstemoutmeel, 8% lijnzaad door het deeg, honing en olijfolie.
Afgelakt met leidingwater.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBROOD MET ZONNEBLOEMPITTEN
35% volkorentarwemeel, 65% tarwebloem T55, 70% hydratatie
8% geroosterde zonnebloempitten door het deeg.
Gedecoreerd met zonnebloempitten.
35% volkorentarwemeel, 65% tarwebloem T55, 70% hydratatie
8% geroosterde zonnebloempitten door het deeg.
Gedecoreerd met zonnebloempitten.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE MINI PAASBOLLETJES
10% volkorentarwe, 90% Frans tarwebloem T55, 69% hydratatie
Gedecoreerd met wit sesamzaad, maanzaad en chiazaad.
10% volkorentarwe, 90% Frans tarwebloem T55, 69% hydratatie
Gedecoreerd met wit sesamzaad, maanzaad en chiazaad.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Mooi Gerrit :2th:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBOULE/BATARD MET LIJNZAAD, CHIAZAAD EN ZWARTE SESAMZAAD
35% volkorentarwe 65% frans tarwebloem T55 70% hydratatie.
4% chiazaad en 4% lijnzaad door het deeg, zwart sesamzaad ter decoratie
35% volkorentarwe 65% frans tarwebloem T55 70% hydratatie.
4% chiazaad en 4% lijnzaad door het deeg, zwart sesamzaad ter decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWE-SPELTBROOD MET LIJNZAAD
35% volkorentarwe 15% volkorenspeltmeel, 50% frans tarwebloem T55, 70% hydratatie
8% lijnzaad dor het deeg, zonnebloemolie, honing. Afgeglansd met water.
35% volkorentarwe 15% volkorenspeltmeel, 50% frans tarwebloem T55, 70% hydratatie
8% lijnzaad dor het deeg, zonnebloemolie, honing. Afgeglansd met water.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE ZON EN MAANBOLLETJES
10% volkoren tarwemeel, 90% tarwebloem T55, 69% hydratatie
Maanzaad en zonnebloempitten ter decoratie
10% volkoren tarwemeel, 90% tarwebloem T55, 69% hydratatie
Maanzaad en zonnebloempitten ter decoratie
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op ma 29 apr 2019, 17:25, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBROODJES MET LIJNZAAD
30% volkoren tarwemeel, 70% frans tarweblom T55, 71% hydratatie
8% lijnzaad door het deeg. Afgeglansd met aqua naturalis.
30% volkoren tarwemeel, 70% frans tarweblom T55, 71% hydratatie
8% lijnzaad door het deeg. Afgeglansd met aqua naturalis.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERZADENTARWEBROOD
25% volkorentarwe vd molensteen, 75% tarwebloem T55, 68% hydratatie
Zonnebloemolie, Honing, 3% geroosterde pompoenpitten, 3% geroosterde zonnebloempitten, 3% lijnzaad en 1% zwart sesamzaad door het deeg.
(Ja, we zijn weer thuis!)
25% volkorentarwe vd molensteen, 75% tarwebloem T55, 68% hydratatie
Zonnebloemolie, Honing, 3% geroosterde pompoenpitten, 3% geroosterde zonnebloempitten, 3% lijnzaad en 1% zwart sesamzaad door het deeg.
(Ja, we zijn weer thuis!)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 4006
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Kijk, Gerrit is weer terug, en meteen weer mooie broodjes
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBOULE /BATARD MET CHIAZAAD EN WITTE SESAM.
35% volkorentarwe vd molensteen, 65% Frans tarwebloem T55, 71% hydratatie 4% CHIAZAAD 4% witte sezamzaasjes door het deeg. Gedecoreerd met CHIAZAAD
35% volkorentarwe vd molensteen, 65% Frans tarwebloem T55, 71% hydratatie 4% CHIAZAAD 4% witte sezamzaasjes door het deeg. Gedecoreerd met CHIAZAAD
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Brood van Gerrit
Ziet er goed uit! Ben ik toch wel benieuwd waar chiazaad naar smaakt? Volgens de Keuringsdienst is het gewoon vogelvoer..
- Bakker Henk
- Deegroller
- Berichten: 285
- Lid geworden op: zo 11 aug 2013, 01:11
Re: Brood van Gerrit
Wie weet is het wel zangzaad.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Het heeft geen uitgesproken smaak. Ik wilde het ook eens gebruiken. (en ik zing er prima op!)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEEEGRANENBATARD MET LIJNZAAD
https://photos.app.goo.gl/yHooKrxsdMAYQQdj6
60% Tarwebloem T55 20% volkorentarwe vd molensteen, 15% volkoren speltmeel, 5% volkoren roggemeel. 72% hydratatie
Honing, olijfolie, 7,5% lijnzaad door het deeg. Gedecoreerd met roggemeel.
https://photos.app.goo.gl/yHooKrxsdMAYQQdj6
60% Tarwebloem T55 20% volkorentarwe vd molensteen, 15% volkoren speltmeel, 5% volkoren roggemeel. 72% hydratatie
Honing, olijfolie, 7,5% lijnzaad door het deeg. Gedecoreerd met roggemeel.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERGRANENBATARD MET LIJNZAAD
60% frans tarwebloem T55, 20% volkorentarwe vd molensteen, 15% volkoren speltmeel, 5% volkoren roggemeel.
Honing, olijfolie, 7,5% lijnzaad door het deeg
Roggemeel ter decoratie.
60% frans tarwebloem T55, 20% volkorentarwe vd molensteen, 15% volkoren speltmeel, 5% volkoren roggemeel.
Honing, olijfolie, 7,5% lijnzaad door het deeg
Roggemeel ter decoratie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Terug na je vakantie, alweer heel wat mooi brood gebakken Gerrit
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBOULE LICHTBRUIN MET MAANZAAD
25% volkorentarwe vd molensteen, 75% tarwebloem T55, 68% hydratatie.
Gedecoreerd met maanzaad
25% volkorentarwe vd molensteen, 75% tarwebloem T55, 68% hydratatie.
Gedecoreerd met maanzaad
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-MAISBROOD
15% maismeel, 15% volkorentarwemeel vd molensteen, 70% tarwebloem T55, 72% hydratatie, basterdsuiker, maisolie, 8% grofgemalen mais (polenta) door het deeg
Grofgemalen mais ter decoratie.
15% maismeel, 15% volkorentarwemeel vd molensteen, 70% tarwebloem T55, 72% hydratatie, basterdsuiker, maisolie, 8% grofgemalen mais (polenta) door het deeg
Grofgemalen mais ter decoratie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TIJGERWIT
85% Tarwebloem T55, 15% volkorentarwe van de molensteen, 69% hydratatie.
85% Tarwebloem T55, 15% volkorentarwe van de molensteen, 69% hydratatie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
BRUINE TARWEBOULE
40% volkoren tarwemeel vd molensteen, 60% tarwebloem T55, 70% hydratatie.
1% donker gerstemoutmeel.
Gedecoreerd met Roggebloem
40% volkoren tarwemeel vd molensteen, 60% tarwebloem T55, 70% hydratatie.
1% donker gerstemoutmeel.
Gedecoreerd met Roggebloem
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE WITTE BOLLEN
90% Tarwebloem T55, 10% Volkorentarwe vd molensteen, 67% hydratatie
Afgelakt met boter.
90% Tarwebloem T55, 10% Volkorentarwe vd molensteen, 67% hydratatie
Afgelakt met boter.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Brood van Gerrit
Oh van die mooie bollen wil ik wel het receptje
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWEBROOD
25% volkorentarwe van de molensteen, 75% franse tarwebloem T55, 68% hydratatie,
Afgelakt met Aqua Naturalis.
25% volkorentarwe van de molensteen, 75% franse tarwebloem T55, 68% hydratatie,
Afgelakt met Aqua Naturalis.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MEERGRANENBOULE MET ZONNEBLOEMPITTEN
60% tarwebloem T65, 20% volkorentarwe, 15% volkorenspelt, 5% volkorengerst, 68% hydratatie. 7% geroosterde zonnebloempitten door het deeg.
Gedecoreerd met zonnebloempitten
60% tarwebloem T65, 20% volkorentarwe, 15% volkorenspelt, 5% volkorengerst, 68% hydratatie. 7% geroosterde zonnebloempitten door het deeg.
Gedecoreerd met zonnebloempitten
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
MAISBROOD
70% frans tarwebloem T55, 15% maismeel, 15% volkorentarwemeel, 70% hydratatie, 8% grof maismeel door het deeg.
Gedecoreerd met polenta (grof maismeel)
70% frans tarwebloem T55, 15% maismeel, 15% volkorentarwemeel, 70% hydratatie, 8% grof maismeel door het deeg.
Gedecoreerd met polenta (grof maismeel)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
KNIPWIT EN RONDWIT
90% frans tarwebloem T55, 10% volkoren tarwemeel vd molensteen, 67% hydratatie.
Het rondbrood is afgeglansd met water.
90% frans tarwebloem T55, 10% volkoren tarwemeel vd molensteen, 67% hydratatie.
Het rondbrood is afgeglansd met water.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZACHTE WITTE BOLLEN
90% Franse tarwebloem T55, 10% volkorentarwe, 68% hydratatie
Afgeglansd met boter
@Vitamine C: dit zijn ze!
90% Franse tarwebloem T55, 10% volkorentarwe, 68% hydratatie
Afgeglansd met boter
@Vitamine C: dit zijn ze!
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Brood van Gerrit
Ik ga ze is maken. Eerst juiste bloem kopen, heb nog voorraad liggen dus duurt nog even voordat ik inkoop.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEBATARD MET SESAM EN CHIAZAAD
75% Tarwebloem T55, 25% volkoren tarwemeel, 69% hydratatie
7,5% wit en zwart sesamzaad door het deeg, gedecoreerd met chiazaad.
Verstuurd vanaf mijn G8141 met Tapatalk
75% Tarwebloem T55, 25% volkoren tarwemeel, 69% hydratatie
7,5% wit en zwart sesamzaad door het deeg, gedecoreerd met chiazaad.
Verstuurd vanaf mijn G8141 met Tapatalk
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Brood van Gerrit
hmm ziet er lekker uit, hoop ooit ook van die mooie en (hoop ik toch ) smakelijke broden te maken.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Ze smaken minstens zo goed.... [emoji4]Vitamine C schreef:hmm ziet er lekker uit, hoop ooit ook van die mooie en (hoop ik toch ) smakelijke broden te maken.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- MarcelB
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 21
- Lid geworden op: di 07 mar 2017, 12:29
Re: Brood van Gerrit
Mooi brood.
Wat is eigenlijk het moment dat je met chia decoreert? Na eerste rijs en dan met chia zaad in het rijsmandje? Of na de tweede rijs voordat je ga bakken?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Wat is eigenlijk het moment dat je met chia decoreert? Na eerste rijs en dan met chia zaad in het rijsmandje? Of na de tweede rijs voordat je ga bakken?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Ik rol het deeg door het chiazaad voordat het in de rijsmand gaatMarcelB schreef:Mooi brood.
Wat is eigenlijk het moment dat je met chia decoreert? Na eerste rijs en dan met chia zaad in het rijsmandje? Of na de tweede rijs voordat je ga bakken?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-MAIS BOULE & BATARD
70% tarwebloem T55, 14% maismeel, 10% voloren tarwemeel, 6% grof maismeel, 67% hydratatie. Basterdsuiker en maisolie.
Gedecoreerd met grof maismeel
70% tarwebloem T55, 14% maismeel, 10% voloren tarwemeel, 6% grof maismeel, 67% hydratatie. Basterdsuiker en maisolie.
Gedecoreerd met grof maismeel
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit