

10% volkoren boekweitmeel, 10% volkoren sorghummeel, 35% volkoren tarwemeel, 55% Frans tarwebloem T55, 76% hydratatie
7,5% donker lijnzaad, honing, olijfolie
Mooi luchtig brood! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?BakkerGerrit schreef: ↑zo 15 mar 2020, 10:41TARWE-BOEKWEIT BUSBROOD
[Foto]
[Foto]
10% Volkoren boekweitmeel, 30% volkoren tarwemeel (steengemalen), 60% Frans tarwebloem T55, 65% hydratatie.
bruine basterdsuiker, zonnebloemolie.
Afgeglansd met "eau potable"
Hij staat er met de fietspomp naast... wacht op het moment dat ie ballonvaarten gaat doen...
Ze zien er allebei zéér smakelijk uitBakkerGerrit schreef: ↑za 11 apr 2020, 19:51TARWE-BOEKWEIT BOULE/BATARD MET BLOND EN DONKER LIJNZAAD
10% volkoren boekweitmeel, 30% volkoren tarwemeel vd molensteen, 60% tarwebloem T55, 77% hydratatie
4% blond lijnzaad en 4% donker lijnzaad (geweekt), honing, zonnebloemolie.
Afgelakt met leidingwater. (of zoals ze hier in Arnhem zeggen: gemeentepils)