Broodvirtuoos bakt Rye Fjord bröt

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
De Broodvirtuoos
Warme bakker
Berichten: 639
Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Locatie: Città del Pane

Broodvirtuoos bakt Rye Fjord bröt

Bericht door De Broodvirtuoos »

Afbeelding

Een heerlijk gevuld roggebroodje van roggemeel fijn/scherp en roggenmehl T-1150, waaraan ik in het deeg, zonnebloempitten, lijnzaad, kruiden en specerijen, zoals paprika, kurkuma, gember en paprika heb toegevoegd.
De vulling bestaat uit, gedroogde abrikozen, hazelnoten, cranberries, gedroogde mango, rozijnen, gekonfijte dadels en vijgen.

Advies; dunne plakjes snijden en beleggen met kaas, zo heerlijk...
Gerezen brood is geprezen brood.

Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Gebruikersavatar
Henkiebak
Jongste bediende
Berichten: 48
Lid geworden op: di 18 okt 2016, 10:36

Re: Broodvirtuoos bakt Rye Fjord bröt

Bericht door Henkiebak »

Dat ziet er erg lekker uit plakje kaas of lekkere ham en smullen.
BW Home Edition2.2KW en een Famag Grilletta kneder.Zelfbouw Rijskast. Kitchenaid Artisan bowl lift. Emile Henry broodbakbol.
Plaats reactie