The Art of Lamination - Deel-2
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 394
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
- Locatie: Città del Pane
The Art of Lamination - Deel-2
The Art of Lamination - deel 2 ontvangen.
Ik was al gecharmeerd van het eerste deel, maar deel-2 is meer gestructureerd dan het eerste deel, en bevat meer viennoiserie dan alleen getoerde gistdegen.
Dit wordt (net als The Art of Lamination deel-1) vakantie/verbouwings-leesvoer.
Advies: mochten beide boeken toch een te grote aanslag op je budget zijn, kies dan voor het 2e deel (€60,-)
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 394
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
- Locatie: Città del Pane
Re: The Art of Lamination - Deel-2
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.