The Art of Lamination - Deel-2

Over brood (en banket) bakken zou je boeken vol kunnen schrijven. En dat gebeurt dus ook.
Hier vind je verschillende boeken over de edele bakkunsten.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
De Broodvirtuoos
Deegroller
Berichten: 349
Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Locatie: Città del Pane

The Art of Lamination - Deel-2

Bericht door De Broodvirtuoos »

Afbeelding

The Art of Lamination - deel 2 ontvangen.
Ik was al gecharmeerd van het eerste deel, maar deel-2 is meer gestructureerd dan het eerste deel, en bevat meer viennoiserie dan alleen getoerde gistdegen.
Dit wordt (net als The Art of Lamination deel-1) vakantie/verbouwings-leesvoer.
Advies: mochten beide boeken toch een te grote aanslag op je budget zijn, kies dan voor het 2e deel (€60,-)
Gerezen brood is geprezen brood.

Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Gebruikersavatar
De Broodvirtuoos
Deegroller
Berichten: 349
Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Locatie: Città del Pane

Re: The Art of Lamination - Deel-2

Bericht door De Broodvirtuoos »

Afbeelding
Gerezen brood is geprezen brood.

Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Plaats reactie