Ik zou een huwelijkstaart (versierd met chocolademousse) willen versieren met 'raftisnow'. Deze zou ik de dag ervoor willen versieren maar nu is mijn vraag zal deze versiering nog zichtbaar zijn de dag(avond) erna ?
Alvast bedankt voor jullie reactie.
Raftisnow
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 4028
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: Raftisnow
Tja, het is toch vooral een broodforum, dus of je hier een goed antwoord krijgt?
Ik gebruik het zelf wel op stollen, daar blijft het in ieder geval wel lang zichtbaar.
Volgens alle beschrijvingen smelt het niet, maar als je een sjieke en prijzige taart maakt zou ik het er niet op gokken. Misschien eens vragen bij een banketbakker?
En je kan natuurlijk ook zelf eens een proefstukje maken. Laagje chocomousse, en dat dan de dag erna bekijken?
Groetjes, Wil
Ik gebruik het zelf wel op stollen, daar blijft het in ieder geval wel lang zichtbaar.
Volgens alle beschrijvingen smelt het niet, maar als je een sjieke en prijzige taart maakt zou ik het er niet op gokken. Misschien eens vragen bij een banketbakker?
En je kan natuurlijk ook zelf eens een proefstukje maken. Laagje chocomousse, en dat dan de dag erna bekijken?
Groetjes, Wil
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl