Beschuit

Voor vragen over meel, gist, en wat je nog meer in een brood wil stoppen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
1md65
Deegroller
Berichten: 277
Lid geworden op: do 05 sep 2013, 18:34
Locatie: België

Beschuit

Bericht door 1md65 »

Ik zou graag beschuiten maken met rozijnen, maar weet niet of ik deze rozijnen even moet laten wellen in water.
Ook zou ik dit eens willen proberen met chocolade callets.
Heeft iemand hier ervaring mee ?
Alvast bedankt voor jullie reactie.
Gebruikersavatar
De Broodvirtuoos
Warme bakker
Berichten: 578
Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Locatie: Città del Pane

Re: Beschuit

Bericht door De Broodvirtuoos »

Geen ervaring, maar rozijnen laten wellen lijkt me aan te raden.
Gerezen brood is geprezen brood.

Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Plaats reactie