Ik zou graag beschuiten maken met rozijnen, maar weet niet of ik deze rozijnen even moet laten wellen in water.
Ook zou ik dit eens willen proberen met chocolade callets.
Heeft iemand hier ervaring mee ?
Alvast bedankt voor jullie reactie.
Beschuit
- De Broodvirtuoos
- Warme bakker
- Berichten: 578
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
- Locatie: Città del Pane
Re: Beschuit
Geen ervaring, maar rozijnen laten wellen lijkt me aan te raden.
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.