Broodbakforum

HET forum voor enthousiaste thuisbakkers

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Gebruikersavatar
Door Roland1966
#18560
Ja Ik ben Roland en nieuw op deze forum. Zelf nog maar pas begonnen aan broodbakken. Zelfs een fanatieke etensbereider (hobby kok). Als kind vond ik koken al fasinerend en was ik blij als ik mee mocht helpen in de keuken. Op mijn vrije dagen sta ik met alle gemak de gehele dag in de keuken eten te bereiden.
Nu verslaaft geraakt aan crieëren van een ambachtelijk brood.
Ik hoop op deze forum meer kennis en vaardigheden op te doen van meer ervaren broodbakkers.
:2th:
gr.
Roland
Gebruikersavatar
Door TigerManZ
#18564
Welkom Roland :G
Gebruikersavatar
Door bakplaat
#18565
Van mij ook hartelijk welkom hier op het forum,Roland. 8-)

Om je alvast wat op weg te helpen zie je hier mijn FOTOSERIE Van deeg tot brood/Ambachtelijk Busbrood.
Succes :!:
Laatst gewijzigd door bakplaat op zo 15 sep 2013, 10:22, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Door omatje
#18570
welkom, hier ben je op t goede adres om je kennis te vergroten aangaande het bakken van alle soorten brood.
groetjes
Gebruikersavatar
Door Levensplezier
#18706
Hallo Roland, welkom hoor
Brood uit BBM rijst steeds niet

Als je met rijst-/amandel en/of boekweit meel enz.[…]

Het scheuren kan komen door het niet goed opmaken […]

M’n eerste croissants

Even nieuwsgierig: Waarom doe je dit hele proces […]

Broodbakklungel

Welkom, Als je wilt bakken zonder tarwe is het we[…]